Παρασκευή 4 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι ΠΑΣΟΚοι; Ποτέ!

ΠΕΝΤΕ συμφωνίες, λοιπόν, θα υπογράψουν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ισμαήλ Τζεμ που βρίσκεται από χτθες στην Αθήνα. Μόνο, που η ουσία της υπόθεσης βρίσκεται μάλλον στις συμφωνίες που... δε θα υπογράψουν. Και βέβαια, αυτές δεν αφορούν τη λεγόμενη χαμηλή πολιτική (που το πόσο «χαμηλή» είναι όταν αναφέρονται και σε ζητήματα... τρομοκρατίας είναι άλλο θέμα) αλλά την «υψηλή πολιτική», στην οποία συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων και το Κυπριακό.

Βεβαίως από αυτά που δηλώνουν μπροστά στις κάμερες και στις φιέστες δε βγάζεις άκρη, αφού είναι φανερό ότι η διπλωματία της ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών συνίσταται στο «άλλα λέω και άλλα κάνω».

Μήπως η επίσκεψη Τζεμ θα ήταν μια καλή ευκαιρία να μας εξηγήσουν π.χ. επί ποιας βάσεως γίνονται οι συζητήσεις για το θέμα της Κύπρου; Ετσι, βρε παιδί μου, για να μάθουμε αν έχει δίκιο ο Κόφι Ανάν, που είναι αισιόδοξος για λύση του θέματος μέσα στο 2000.

ΑΡΝΗΘΗΚΕ χτες στη Βουλή ο υφυπουργός Υγείας κ. Κοτσώνης ότι το ΠΑΣΟΚ εκμεταλλεύεται τον κρατικό μηχανισμό, προκειμένου να κάνει προεκλογική προπαγάνδα, ακόμα και λίγους μήνες πριν τις εκλογές!

Τώρα μάλιστα, πειστήκαμε! Αλλωστε, πότε το ΠΑΣΟΚ από το 1981 και μετά που είναι κυβέρνηση υπέπεσε σε τέτοια ατοπήματα;

Χρησιμοποίησε ποτέ το ΠΑΣΟΚ διορισμούς και ρουσφέτια; Ουδέποτε. Χρησιμοποίησε, μήπως, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον εκβιασμό εκτάκτων των δήμων; Χρησιμοποίησε Οργανισμούς του υπουργείου Εργασίας, όπως ο ΟΕΚ για προεκλογικές εξαγγελίες;

Χρησιμοποίησε μήπως τα κονδύλια των κοινοτικών ταμείων, για να χρηματοδοτήσει την προπαγάνδα του; ΄Η μήπως, τέλος, χρησιμοποίησε ποτέ τα κρατικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, για να προβάλουν το κυβερνητικό έργο; Ουδέποτε.

Λοιπόν, ας κόψουν το δούλεμα οι κυβερνώντες, γιατί τους ξέρουμε δα πάρα πολύ καλά. Ας σοβαρευτούν κι ας σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα χρήματα του κοσμάκη για κομματικό όφελος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ