Παρασκευή 7 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΤΕΡΕΑ - ΕΥΒΟΙΑ
Στην τελική ευθεία των εκλογών, πάντα δίπλα στους αγώνες του λαού

Στο «πόδι» βρίσκονται οι ΚΟ στη Λοκρίδα για τη μεγάλη συγκέντρωση σήμερα Παρασκευή στη Μαλεσίνα με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η δράση των μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε Ανατολική Στερεά και Εύβοια, ώστε να φτάσουν παντού το κάλεσμα ενίσχυσης και το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές της Κυριακής, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται και η έμπρακτη στήριξη των αγώνων των εργαζομένων και του λαού.

Ανθρωπο τον άνθρωπο, σπίτι το σπίτι, με καθημερινή παρουσία στα εκλογικά περίπτερα που έχουν στηθεί σε όλες τις μεγάλες πόλεις, τα μέλη, οι φίλοι και όλοι όσοι κάνουν το αποφασιστικό βήμα και συμπορεύονται με το ΚΚΕ και σε αυτήν την κρίσιμη πολιτική μάχη, εντείνουν την προσπάθεια να διανεμηθεί πλατιά το κόκκινο ψηφοδέλτιο, να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο το Κόμμα στην περιοχή και οι αγώνες των εργαζομένων και του λαού.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εξορμήσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς, όπως οι μαζικές εξορμήσεις σε μεγάλα εργοστάσια στη ΒΙΠΕ Σχηματαρίου - Οινοφύτων, στη Χαλκίδα, στη Λαμία και αλλού, καλώντας τους εργαζόμενους να κάνουν το βήμα ψηφίζοντας το ΚΚΕ, δίνοντας δύναμη στη δύναμή τους.

Με την ίδια ένταση συνεχίζεται και η δράση υποψήφιων ευρωβουλευτών που «οργώνουν» την περιοχή, με περιοδείες, συναντήσεις και ομιλίες. Το βράδυ της Τετάρτης ο Κώστας Μπασδέκης μίλησε σε συγκέντρωση στη Λίμνη της βόρειας Εύβοιας, όπου είχε βρεθεί και λίγες μέρες πριν περιοδεύοντας σε συνεργεία ρετσινάδων και δασεργατών και εκφράζοντας τη στήριξη στις διεκδικήσεις τους.

Στο πόδι βρίσκονται οι Κομματικές Οργανώσεις στη Λοκρίδα Φθιώτιδας για τη μεγάλη συγκέντρωση σήμερα, Παρασκευή, στη Μαλεσίνα με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ χτες το βράδυ διοργάνωσαν μαζική συγκέντρωση στην Αταλάντη, με ομιλητές τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Παναγιώτη Πολίτη, Κώστα Μπασδέκη και Νίκο Παπαδόπουλο.

Επίσης, και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε Στερεά και Εύβοια και υποψήφιοι ευρωβουλευτές συνεχίζουν να στηρίζουν και να συμμετέχουν στους αγώνες των εργαζομένων και του λαού της περιοχής. Οπως η στήριξη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, των επαγγελματιών και του λαού του Αγίου Κωνσταντίνου και της ευρύτερης περιοχής στη Φθιώτιδα που απαιτούν να μη διακοπεί η σύνδεση του λιμανιού με τις βόρειες Σποράδες, των αγροτών στον κάμπο της Κωπαΐδας στη Βοιωτία που τις τελευταίες μέρες κινητοποιούνται για να διασφαλίσουν την άρδευση των χωραφιών τους, αλλά και των κτηνοτρόφων στη Βελαώρα Αγράφων για να μη μετατραπούν τα βοσκοτόπια τους σε ένα τεράστιο φωτοβολταϊκό πάρκο.

Με αυτήν την πολύμορφη και αγωνιστική δράση τα μέλη, οι φίλοι και οι υποψήφιοι του ΚΚΕ αποδεικνύουν στην πράξη ότι μόνο το Κόμμα στέκεται σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων και του λαού και δείχνουν ξεκάθαρα ότι μόνο με δυνατό ΚΚΕ θα δυναμώσουν οι αγώνες τους και θα διαμορφωθούν προϋποθέσεις για πραγματική διέξοδο από τη βαρβαρότητα που βιώνουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ