Παρασκευή 7 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή

- Στις 10 π.μ. στο καφέ «Μικρός Κόσμος», σε σύσκεψη εργαζομένων στα «MIKEL» Λάρισας, θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτής.

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Ε' Διαμερίσματος Πειραιά καλεί στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ (Αντιπλοιάρχου Π. Βλαχάκου & Παλαμηδίου, Αγιά Σοφιά). Θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της γραμματείας της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

- Στις 7.30 μ.μ. στην Πύλο, στην πλατεία Τριών Ναυάρχων. Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος.

- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ 2ου Διαμερίσματος Λάρισας στην πλατεία Αμπελοκήπων με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά.

- Στις 7 μ.μ., στο Μουσείο Μακρονήσου (Αγ. Ασωμάτων 31, Θησείο), λογοτέχνες, στιχουργοί, φιλόλογοι, άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, εργαζόμενοι στον χώρο του βιβλίου, συζητάνε με την Ερη Ρίτσου, υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, συγγραφέα, λογοτέχνη. Θα παρευρεθεί ο Κώστας Γουλιάμος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, καθηγητής πανεπιστημίου.

- Στις 9 μ.μ. συγκέντρωση στην παραλία Μαρμαρίου Εύβοιας. Θα μιλήσει η υποψήφια ευρωβουλευτής Χριστίνα Σκαλούμπακα.

- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Ασπροπύργου καλούν στην Γκορυτσά, στην πλατεία Γενοκτονίας. Θα μιλήσει ο βουλευτής του Κόμματος Χρήστος Τσοκάνης.

- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Αγίας Τριάδας - Ασπρων Χωμάτων καλούν στη Νίκαια, στην πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης (Παιδική Στέγη). Θα μιλήσει η υποψήφια ευρωβουλευτής Κατερίνα Γεράκη.

- Στις 8.30 μ.μ., στην Τσαριτσάνη Λάρισας, στο καφενείο «Παπαδήμα» θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, υποψήφιος ευρωβουλευτής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ