Παρασκευή 7 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για να χαμογελάσει ο λαός

«Πιο ψηλά και στα νησιά» το σήμα που έστειλε η συγκέντρωση στη Ρόδο

Με μαχητικότητα, παλμό και αισιοδοξία ότι την Κυριακή των ευρωεκλογών το ΚΚΕ θα βγει πιο δυνατό από τις κάλπες, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Ιούνη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Ρόδο, στην πλατεία Κύπρου.

Στη συγκέντρωση μίλησαν οι Γιάννης Αγγέλου, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νότιου Αιγαίου, Ανέστης Τσουκαράκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, συνταγματάρχης ε.α. και πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αποστράτων Στρατιωτικών, ενώ η κεντρική ομιλία έγινε από την Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

Ο Γ. Αγγέλου, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «χαλαρή ψήφος δεν υπάρχει» και πρόσθεσε: «Σε αυτές τις εκλογές δίνουμε βροντερό "παρών" και ενημερώνουμε όλους πως η ψήφος είναι καίρια και καθοριστική γιατί την επομένη, σε ανάλογο των εθνικών εκλογών αποτέλεσμα, θα μας κουνάνε τα ποσοστά τους ως συγχωροχάρτι και επιβράβευση του λαού να συνεχίσουν την αντιλαϊκή πολιτική τους».

Ο Α. Τσουκαράκης, από πλευράς του, υπενθύμισε ότι η συμμετοχή της φρεγάτας «Υδρα» στην επιχείρηση «Aspides» κοστίζει μισό εκατ. ευρώ τη μέρα, σημειώνοντας: «Φόροι και ξανά φόροι και μετά μας τσαμπουνάνε ότι θα μειωθούν οι τιμές των προϊόντων, ότι θα μειωθούν οι τιμές στα τιμολόγια Ενέργειας, των καυσίμων, ότι θα αυξηθούν οι μισθοί και οι συντάξεις μας. Το είδαμε ήδη... Παραμύθια μας λένε!».

Τέλος, η Β. Δάγκα αναφέρθηκε και στην τουριστική ανάπτυξη, που θέλει «τους εργαζόμενους κυριολεκτικά δούλους στα ξενοδοχεία», με αυτήν την εργασιακή ζούγκλα να «είναι η "ευρωπαϊκή κανονικότητα" της ΕΕ», ενώ κάλεσε τον λαό στις 9 Ιούνη να στείλει «μήνυμα που θα φτάσει μέχρι τις Βρυξέλλες και θα ταρακουνήσει το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου! Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για να χαμογελάσει ο λαός!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ