Παρασκευή 7 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Να υπερασπιστούμε τον κόσμο του μεροκάματου και της δουλειάς

Περιοδεία στο εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου «Μορίκης ΑΕ» στο Καλαμάκι Κορινθίας πραγματοποίησε χτες ο Γιάννης Τασιούλας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.

Συνομίλησε με τους εργαζόμενους την ώρα της αλλαγής της βάρδιας και τους κάλεσε να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ, το μοναδικό κόμμα που θα είναι δίπλα τους, όπως το έχει αποδείξει, την επόμενη μέρα για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την εργατική οικογένεια, όπως η ακρίβεια κ.ά.

Τόνισε ότι ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ θα είναι πιο αποτελεσματικό στους αγώνες που θα αναπτυχθούν το επόμενο διάστημα, αλλά και παράγοντας που θα ενισχύσει την αποτελεσματικότητα του εργατικού κινήματος. Επισήμανε ότι η αποχή δεν είναι λύση και απάντηση σε όλα αυτά που ζούμε, γιατί οφείλονται στην πολιτική της ΕΕ και των κομμάτων που την στηρίζουν, γι' αυτό μοναδική καταδίκη τους θα είναι η ψήφος στο ΚΚΕ.

Επίσης, κάλεσε τους εργάτες να γυρίσουν την πλάτη σε όλους αυτούς με τα προκλητικά «πόθεν έσχες», που τους καλούν να βάλουν πλάτη για την κερδοφορία των ομίλων. Το καθήκον τους είναι να υπερασπιστούν τον δικό τους κόσμο, τον κόσμο του μεροκάματου και της δουλειάς για να μπορούμε να παλεύουμε για αυξήσεις σε μισθούς και μεροκάματα, για μέτρα ασφάλειας στους χώρους δουλειάς και ανθρώπινα ωράρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ