Σάββατο 8 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μια σύμπτωση

Λίγα λεπτά πριν βγουν απ' το Μέγαρο Μαξίμου, όπου είχαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη, ο υπουργός Υγείας Κ. Στεφανής και ο υφυπουργός Υγείας Εκτ. Νασιώκας απ' το Μέγαρο, συνέβη ένα ατύχημα ακριβώς μπροστά στην πρωθυπουργική κατοικία. Ενα φορτηγάκι παρέσυρε ένα μοτοσικλετιστή - ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει σοβαρά - την ώρα που ο επικεφαλής της προεδρικής φρουράς σταμάτησε την κυκλοφορία, για να περάσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο οι τσολιάδες.

Αστυνομικοί, δημοσιογράφοι και σύμβουλοι των υπουργών ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ για το ατύχημα. Το πρώτο ασθενοφόρο έφτασε 13 ακριβώς λεπτά μετά το συμβάν, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήρθαν και οι μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ.

Δε γνωρίζουμε, αν στην, πράγματι, πολύ γρήγορη - για τις συνθήκες της Αθήνας - άφιξη του ΕΚΑΒ έπαιξαν ρόλο οι «ιδιομορφίες» του ατυχήματος (ο χώρος που έγινε, ποιοι ειδοποίησαν, κλπ.), αλλά, σίγουρα, έγινε και πάλι φανερή η σοβαρή έλλειψη Μονάδων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αστικού τύπου. Και μπορεί, βέβαια, να αποφασίστηκε τελευταία η λειτουργία ιατρείου στο Ζάππειο, αλλά αυτό έγινε για τις ανάγκες της ελληνικής προεδρίας και μετά πάλι στα ίδια...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ