Σάββατο 8 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Αηδία!

Για το ύφος και το ήθος των «Πανταγιάδων», που ευδοκιμούν στα «υπόγεια» της κάθε εξουσίας, εμείς, τουλάχιστον, έχουμε μιλήσει αρκετές φορές.

Ελα όμως που χτες ο Τύπος έσφυζε από διαπιστώσεις. Τι «πολυπράγμων», τι «αμετροεπής», τι «ναπολεοντίσκος», τι «παραγοντίσκος»...

Και ποιοι τα έγραφαν αυτά; Ποιοι προέκυψαν όψιμοι ελεγκτές του «παραμάγαζου» του Μαξίμου, του οποίου «προΐστατο» - έτσι λένε τώρα - ο κ. Παναγιάς;

Για να ξέρετε, λοιπόν, όλα αυτά τα έγραψαν πολλοί από εκείνους που εδώ και 7 χρόνια επιδείκνυαν ως τεκμήριο της ...δημοσιογραφικής τους «επάρκειας» τις φιλίες τους με τον Πανταγιά! Πολλοί από εκείνους που συμμετείχαν πρώτο τραπέζι πίστα στις συναθροίσεις του κ. Παναγιά, αλλά τότε δεν τους ενοχλούσε ότι επρόκειτο για συναθροίσεις που χρηματοδοτούνταν από κρατικές επιχορηγήσεις! Που περιφέρονταν με τα ποτήρια τους γεμάτα ουίσκι στα «γκαλά» του κ. Πανταγιά. Που φωτογραφίζονταν όλο έπαρση δίπλα στον κ. Πανταγιά και τούτο ήταν το «τεκμήριο» της δημοσιογραφικής τους «πληρότητας»!

Τώρα, οι χτεσινοί «κολλητοί», αμέσως μόλις ο Πανταγιάς έχασε τη διεύθυνση του «παραμάγαζου», έγιναν τιμητές! Μέσα σε μια νύχτα!

Είναι από τις στιγμές που σε αυτή τη δουλιά - και κοιτώντας γύρω σου ποιοι έχουν παρεισφρήσει σ' αυτή τη δουλιά - σε πιάνει αηδία!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ