Σάββατο 8 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ανεπιθύμητα τα ΝΑΤΟικά πλοία στο λιμάνι!

Ομόφωνα καταδίκασαν την παρουσία πλοίων της Μόνιμης Ναυτικής Δύναμης Μεσογείου του ΝΑΤΟ, στο πρώτο λιμάνι της χώρας, τα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πειραιά, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής τους, στις 5 Φλεβάρη. Μάλιστα το σώμα του Νομαρχιακού Συμβουλίου, χαρακτήρισε «ανεπιθύμητα» τα ΝΑΤΟικά πλοία στον Πειραιά!

Το θέμα έφερε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, η σύμβουλος της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας Ελένη Παπαδοπούλου, η οποία τόνισε ότι ευθύνες για το συγκεκριμένο γεγονός έχει η κυβέρνηση που κρατά μια εντελώς υποκριτική στάση στον πόλεμο του Ιράκ. «Την ίδια ώρα που καλεί το λαό στην αντιπολεμική διαδήλωση στις 15 Φλεβάρη, έχει κάνει ξέφραγο αμπέλι τη χώρα για τις αμερικανονατοϊκές δυνάμεις, από τη Σούδα, στο Ακτιο, στον Πειραιά, στην Πάτρα».

Σύσκεψη

Εξάλλου, η Παμπειραϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη και η Επιτροπή Πειραιά της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» διοργανώνουν σύσκεψη την Τρίτη 11 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 24).

Η σύσκεψη πραγματοποιείται, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός της δράσης για την πραγματοποίηση κινητοποίησης κατά τη διάρκεια της... επίσκεψης των πολεμικών πλοίων της Μόνιμης Ναυτικής Δύναμης Μεσογείου του ΝΑΤΟ στο διάστημα από 19 έως 24 Φλεβάρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ