Σάββατο 8 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Πληθαίνουν οι συμμετοχές

Ολο και περισσότεροι μαζικοί φορείς του συνδικαλιστικού και του λαϊκού κινήματος δηλώνουν τη συμμετοχή τους στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στις 15 του Φλεβάρη στα Προπύλαια, ενώ, ταυτόχρονα, καλούν τους εργαζόμενους και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα να δηλώσουν μαζικά παρών.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου να βγουν μαζικά στους δρόμους για να διαδηλώσουν «ενάντια στο νέο εφιάλτη που προετοιμάζουν οι ιμπεριαλιστές».

Το ΔΣ του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου με ανακοίνωσή του επισημαίνει: «Αναλογιζόμενοι τις ευθύνες που έχουν οι άνθρωποι των Τεχνών και του Πολιτισμού, καλούμε τα μέλη του συλλόγου και κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, σε αγωνιστική απάντηση των βρώμικων σχεδίων που εξυφαίνονται σε βάρος της ανθρωπότητας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τους υποτελείς της στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ. Συμμετέχουμε δυναμικά στα αντιπολεμικά συλλαλητήρια, καλούμε το Σάββατο στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου».

Αντιπολεμικό κάλεσμα απευθύνουν οι διοικήσεις των συνεργαζόμενων Ομοσπονδιών Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΤΕΒΕ - ΕΛΤΑ - ΤΑΕ - ΟΤΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ, προς όλους τους συναδέλφους τους με το σύνθημα «Οχι στον πόλεμο των ιμπεριαλιστών, Ζήτω η φιλία των λαών».

Οι Νομαρχιακές Επιτροπές της ΠΕΑΕΑ, Βόρειας Αττικής και Μεσογείων, καλούν τα μέλη τους και όλους τους αντιστασιακούς να πάρουν μέρος μαζικά στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ