Παρασκευή 10 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΒΟΣ ΤΟΥ «Ρ» ΣΤΟ INTERNET
Θερμή υποδοχή

Υπερτριπλασιάστηκε ο αριθμός των χρηστών του Παγκόσμιου Ιστού (World Wide Web) του Διαδικτύου (Internet) που επισκέπτονται καθημερινά τις ιστοσελίδες του «Ριζοσπάστη», σύμφωνα με τα στοιχεία της πρώτης βδομάδας του Μάρτη, με τάση σταθεροποίησης στο επίπεδο αυτό, ενώ νέα αύξηση αναμένεται καθώς μπαίνουμε στην επίσημη προεκλογική περίοδο.

Ο ανανεωμένος κόμβος του «Ρ», που άρχισε να λειτουργεί επίσημα από τις 29 Φλεβάρη 2000, προσέλκυσε ήδη το ενδιαφέρον χιλιάδων διαφορετικών επισκεπτών, που μέσα στις επτά πρώτες ημέρες απεύθυναν περίπου 140.000 αιτήσεις παροχής ιστοσελίδων (hits). Οι εκατοντάδες νέοι καθημερινοί επισκέπτες, όπως άλλωστε δηλώνουν μερικοί απ' αυτούς και με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς την εφημερίδα μας, έκριναν πολύ θετικά τις αλλαγές στην εμφάνιση του περιεχομένου, την αύξηση της ταχύτητας απόκρισης, τη μεγάλη ευελιξία στις αναζητήσεις πληροφοριών, αλλά και την πληρότητα της ηλεκτρονικής έκδοσης, στοιχεία που κάνουν τον κόμβο του «Ρ» να διακρίνεται ανάμεσα σε εκείνους των υπόλοιπων ελληνικών πολιτικών εφημερίδων.

Οι ανανεωμένες ιστοσελίδες εμφανίστηκαν μερικές μέρες πριν από την πρεμιέρα των σημαντικότατων βελτιώσεων που έγιναν και στη συμβατική (χάρτινη) έκδοση του «Ριζοσπάστη». Ο «Ρ» υπόσχεται στους αναγνώστες του ότι, τόσο στο περίπτερο, όσο και στο...«κυβερνοπερίπτερο», θα βρίσκουν καθημερινά ένα όλο και καλύτερο φύλλο, πηγή πραγματικής ενημέρωσης και εργαλείο πολιτικής και ιδεολογικής διαπάλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ