Πέμπτη 10 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Ξεσηκώνεται η Κρήτη

Αντιιμπεριαλιστικό προσκλητήριο προς το λαό και τη νεολαία της Κρήτης απευθύνουν οι τοπικές επιτροπές της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» του νησιού, για τις 12 του Απρίλη, Παγκόσμια Μέρα Κατά του Πολέμου, που έχει κηρύξει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης.

- Στα Χανιά:

  • Αύριο Παρασκευή 11 του Απρίλη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τον γραμματέα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης και γγ της ΕΕΔΥΕ, Θανάση Παφίλη, με θέμα: «Ο χαρακτήρας του πολέμου ενάντια στο Ιράκ, ο ρόλος της βάσης της Σούδας σ' αυτόν τον πόλεμο και οι επιπτώσεις από τη λειτουργία της».
  • Το Σάββατο 12 του Απρίλη, Παγκόσμια Μέρα Κατά του Πολέμου, θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί συγκέντρωση στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς και συναυλία από τοπικά συγκροτήματα. Αμέσως μετά, στις 12 το μεσημέρι, θα ακολουθήσει αντιπολεμική διαδήλωση.

- Στο Ηράκλειο, η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» διοργανώνει αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση και κινητοποίηση το Σάββατο 12 του Απρίλη στις 7 μ.μ., στην πλατεία Λιονταριών.

- Στο Λασίθι, αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση και συναυλία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 10 του Απρίλη, μετά από κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης, της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» και του ΠΑΜΕ, στην πλατεία Αγίου Νικολάου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ