Πέμπτη 10 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η «Δημοκρατική Μέριμνα» ζητά την ενίσχυσή μας

Με ανακοίνωσή της, η «Δημοκρατική Μέριμνα» σημειώνει, ανάμεσα στ' άλλα: «Η Πανελλήνια Ενωση Συμπαράστασης στα θύματα πολιτικών διώξεων "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ" οργανώνει την καθιερωμένη από την ίδρυσή της οικονομική της εξόρμηση για τις γιορτές του ΠΑΣΧΑ.

Απευθύνεται και πάλι σε σας, ζητώντας τη Συμπαράστασή σας για να ενισχύσουμε οικονομικά τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.

Δυστυχώς, για έναν αριθμό αγωνιστών, παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις από την πολιτεία, η υλική αποκατάστασή τους δεν έχει ολοκληρωθεί. Μπροστά στην αστοργία αυτή της πολιτείας, το έργο της συμπαράστασης και βοήθειάς τους ανέλαβε όπως είναι γνωστό από τη μακροχρόνια επαφή μαζί σας "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ", χορηγώντας μικρά οικονομικά βοηθήματα. Το ΔΣ γνωρίζει την οικονομική κρίση που υπάρχει, τον πόλεμο στο Ιράκ και τις συνέπειες που θα φέρει και στη χώρα μας, η κατάσταση γενικά θα είναι δύσκολη. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, το ΔΣ αποφάσισε την εξόρμηση αυτή, με τη βεβαιότητα ότι δε θα μας αρνηθείτε την προσφορά σας.

Χάρη και στη δική σας βοήθεια, χρόνια τώρα το Σωματείο μας ανταποκρίθηκε στην εκπλήρωση των σκοπών του.

Χρέος όλων μας να ενισχύσουμε οικονομικά τους ανθρώπους αυτούς.

Προσφορές γίνονται δεκτές στα γραφεία του σωματείου μας, Ακαδημίας 78, Αθήνα, τηλ. 210-3822776 και στην Εθνική Τράπεζα (Υποκ/μα Κάνιγγος) στο λογαριασμό 129/498908-21».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ