Πέμπτη 10 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Επιμένει προκαλώντας ο Τ. Μίλερ

Παρά τη γενική κατακραυγή που ξεσήκωσαν οι προχθεσινές δηλώσεις του, με τις οποίες καλούσε τους Ελληνες να βλέπουν τα αμερικανικά κανάλια, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τόμας Μίλερ, επανήλθε χτες και με έντονο, απαξιωτικό, τρόπο δήλωσε: «Δε θα δικαιολογηθώ σε κανέναν για τις απόψεις μου»...

Ο Τ. Μίλερ κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης, την Τρίτη, δήλωσε: «Θα σας έλεγα να αλλάξετε κανάλι, θα έλεγα στους ακροατές σας να αλλάζουν κανάλι (...) Δείτε, για παράδειγμα, το CNN (...) Παρακολουθείτε ελληνική τηλεόραση. Βλέπετε "Αλ Τζαζίρα". Δείτε λίγο CNN, δείτε "Fox News"»!

Η παραπάνω δήλωση του Αμερικανού πρέσβη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρ. Πρωτόπαππας δήλωσε: «οι Ελληνες είναι εκείνοι που αποφασίζουν τι θα δουν και πολύ καλά κάνουν. Ξέρουν πολύ καλά τι βλέπουν και δεν έχουν ανάγκη από υποδείξεις».

Η χτεσινή δήλωση του Τ. Μίλερ έγινε στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας το οποίο επισκέφτηκε για την υπογραφή της σύμβασης προμήθειας συστημάτων αυτοπροστασίας (ASPIS II) για τα αεροσκάφη «F-16» της Πολεμικής Αεροπορίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ