Τρίτη 23 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Με θέμα τα συμπεράσματα από τη μάχη των εκλογών για την ανάπτυξη του λαϊκού κινήματος και την πρόταση του ΚΚΕ για τη λαϊκή συμμαχία, πραγματοποιούνται οι παρακάτω συγκεντρώσεις σήμερα Τρίτη:

- Στο εργοστάσιο της ΙΟΝ θα περιοδεύσει σήμερα στις 13.30μ.μ. η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Περιφέρεια του Πειραιά.

- Ο Γιάννης Πατσιλινάκος, βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Περιφέρεια του Πειραιά θα περιοδεύσει στις 9π.μ. στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος. Στις 7μ.μ. θα επισκεφτεί το υπουργείο Ανάπτυξης, μαζί με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα του Δήμου Κορυδαλλού, για το θέμα της ΔΕΗ.

Αύριο Τετάρτη

- Στις 7μ.μ. στα γραφεία της ΚΟ Κάτω Πετραλώνων θα μιλήσει ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος της ΚΕΟΕ και του Γραφείου της ΚΟΑ.

- Η Ελπίδα Παντελάκη θα περιοδεύσει στις 10π.μ. στην περιοχή της Αγ. Τριάδας Νίκαιας. Στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΚΟ Αγ. Σοφίας - Αγ. Δημητρίου, στο ΚΑΠΗ του Ε΄ Διαμερίσματος Πειραιά (Καλλέργη 146).

- Ο Γιάννης Πατσιλινάκος θα περιοδεύσει στις 10π.μ., στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Στις 6.45μ.μ. θα παρευρεθεί στον Τελικό Κυπέλλου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γυμναστήριο Νεάπολης Νίκαιας. Στις 9μ.μ. θα μιλήσει σε εκδήλωση της κ.ο. Σαλαμίνας, στην ταβέρνα ΛΙΟΤΡΙΒΙ.

Την Παρασκευή

- Η ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ με αφορμή το θετικό εκλογικό αποτέλεσμα του Κόμματος στο νομό, διοργανώνει, στις 9μ.μ., συνεστίαση στην ταβέρνα «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ» στον Κάνηθο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ