Τρίτη 23 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο πόδι οι φιλειρηνιστές σε Στερεά - Εύβοια

Σειρά αντιιμπεριαλιστικών εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο από τις Επιτροπές Ειρήνης κι τη Νεανική Δράση για την Ειρήνη, στη Χαλκίδα, στη Λιβαδειά και στη Λαμία. Στη Χαλκίδα η αντιπολεμική συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Αγοράς και προβλήθηκε βιντεοταινία από τους βομβαρδισμούς και τις διώξεις στη Γιουγκοσλαβία, που επιμελήθηκε η δημοσιογράφος Αννα Μπαλή. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Αννα Γαλανού, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Χαλκίδας, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν, από τη ΝΔΕ, ο Αντώνης Κούκουρας, εργάτης βιομηχανίας, η Αργυρώ Λαλανίτη, από το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του Ενιαίου Νυχτερινού Λυκείου Χαλκίδας, ενώ στίχους του Μπ. Μπρεχτ απήγγειλε η Βίκυ Κοτρύκλα, εκπαιδευτικός.

Στη Λιβαδειά, οι φιλειρηνιστές της πόλης παρουσίασαν έκθεση αντιπολεμικής φωτογραφίας στον πεζόδρομο της Μπουφίδου και μοίρασαν την ανακοίνωση της Επιτροπής Ειρήνης.

Στη Λαμία, πραγματοποιήθηκε μαχητική συγκέντρωση στην πλατεία Πάρκου. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Χρήστος Φουσέκης, εκπαιδευτικός, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ