Τρίτη 8 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 55
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
φιλοΠΑΣΟΚ ... «αφέλειες»

Οπου βρεθεί και όπου σταθεί, πλέον, ο κ. Κωνσταντόπουλος επιτίθεται με μένος ενάντια στο ΚΚΕ. Δίνει την εντύπωση ότι ο μοναδικός σχεδόν λόγος για την παρουσία του σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς είναι να ξιφουλκήσει εναντίον του Κόμματος και των στελεχών του.

*

Εντούτοις, βρίσκει χρόνο για μια ακόμα δραστηριότητα: Να έχει «υψηλού επιπέδου» συναντήσεις με στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ετσι, χτες, συναντήθηκε με το μέλος του ΕΓ του ΠΑΣΟΚ και υπερνομάρχη κ. Φώφη Γεννηματά. Είχε προηγηθεί το γεύμα με τον Α.Τσοχατζόπουλο (που ο πρόεδρος του ΣΥΝ φρόντισε να το καταστήσει πολιτικό γεγονός, αφού όλως ...τυχαίως το απαθανάτισαν οι κάμερες).

*

Κατά τα λοιπά, όμως, όταν το ΚΚΕ επισημαίνει τις πολιτικές προεκτάσεις αυτών των κινήσεων Κωνσταντόπουλου, που μάλιστα πραγματοποιούνται σε προεκλογική περίοδο, ο πρόεδρος του ΣΥΝ υποδύεται τον ...θιγμένο. Στην καλύτερη περίπτωση. Γιατί στη χειρότερη περίπτωση υποδύεται τον αφελή. Και προφασίζεται ότι επιδίδεται σε ενέργειες (αρχηγός κόμματος ων!), χωρίς αυτές να έχουν μελλοντικό πολιτικό αντίκρισμα.

*

Και αυτά λίγο πριν από τις εκλογές. Φαίνεται, στην Κουμουνδούρου, δε φτάνει που «παίζουν» με το ΠΑΣΟΚ. Αλλά θέλουν και να εξαπατήσουν αριστερούς ψηφοφόρους. Διεκδικώντας πιστοποιητικά ...«αφέλειας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ