Τρίτη 8 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 55
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ο «ανθύπατος» αποθρασύνθηκε!

Το θράσος του «ανθύπατου» έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ο κ. Μίλερ λειτουργεί ανοιχτά πλέον ως «διπλωμάτης - τραμπούκος»! Και το διαπράττει, διότι, τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και η ΝΔ, του το επέτρεψαν και του το επιτρέπουν. Αλλωστε, όπως διαβεβαίωσε ο «τοποτηρητής» του Μπους στην Ελλάδα (στη συνέντευξή του την Κυριακή στην εφημερίδα «SporTime»), μεταξύ κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ «δεν υπάρχουν διαφορές. Αλλαξαν πρόσωπα, αλλά και με τις δυο κυβερνήσεις η συνεργασία μου είναι το ίδιο αποδοτική»...

***

Ο εκπρόσωπος των αμερικανικών «Ες - Ες», που «μεγαλουργούν» στις φυλακές του Ιράκ, εκεί που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ήταν η απάντησή του στο ερώτημα που του τέθηκε για την παρουσία του ΝΑΤΟ στην Ολυμπιάδα. Και για το γεγονός ότι το ελληνικό Σύνταγμα δεν επιτρέπει την παρουσία ξένων στρατευμάτων στο έδαφος της χώρας.

Ιδού η δήλωση που έκανε το θρασίμι, με ύφος 300 «Πιουριφόι»:

«Το ΝΑΤΟ αποφάσισε να παράσχει βοήθεια στην Ελλάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι αυτό, είτε το θέλετε είτε όχι, είναι σημαντικό για εσάς τους διοργανωτές...».

Και συνέχισε:

«Μου είπες για το Σύνταγμα της χώρας σας. Το Σύνταγμα μιας χώρας με τη δική σας ιστορία είναι σημαντικό, αλλά σου απαντώ ότι οφείλετε να εκσυγχρονιστείτε με τις απαιτήσεις των καιρών. Να εκσυγχρονίσετε τις σκέψεις σας, αλλά και τους νόμους σας. Να προσαρμοστείτε, ώστε να επιβιώσετε, είναι σαφές, με ρεαλισμό»!!!

***

Μετά από τα παραπάνω, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφερθούμε περαιτέρω στον Μίλερ. Αλλη είναι η απορία: Υπάρχει στοιχειώδες φιλότιμο, υπάρχει η ελάχιστη τσίπα, εκ μέρους κάποιου «ταγού» σ' αυτόν τον τόπο, ώστε να μπει φρένο στη συμπεριφορά του «υποσερίφη» του Μπους στην Ελλάδα;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ