Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ σκάνδαλο ΟΑΕΔ - ΜΙΝΕΡΒΑ! Ο Οργανισμός ανέλαβε την πριμοδότηση της απόλυσης του τακτικού προσωπικού της πολυεθνικής, προκειμένου να επιβληθεί το καθεστώς της γενικευμένης μερικής απασχόλησης και του ωρομισθίου στο εργοστάσιο! (σελίδα 25).

ΕΤΟΙΜΗ να κάνει αυτό που προεκλογικά αποφεύγει για λόγους πολιτικού κόστους - να συνομολογήσει, δηλαδή, στους εκβιασμούς της "Ολυμπιακό Μετρό" για πανωπροίκια πολλών δισεκατομμυρίων στο έργο κατασκευής του μετρό Αθήνας - αποδεικνύεται η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ! (σελίδα 25).

ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ των μικρομεσαίων επιχειρηματιών από τα δύο κόμματα εξουσίας, που συνεπικουρούνται από τα μικρότερα ΠΟΛ.ΑΝ., ΔΗΚΚΙ, ΣΥΝ, καταγγέλλει, μιλώντας στο "Ρ", ο Μιχάλης Διαμαντής, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων της Αθήνας και υποψήφιος του ΚΚΕ στη Β Αθήνας (σελίδα 26).

ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ανακοινώθηκαν χτες από τη Δημόσια Επιχείρηση Πετρελαίου (ΔΕΠ) στις τιμές των καυσίμων, τις οποίες αποδίδει στην αύξηση των διεθνών τιμών της βενζίνης και του ντίζελ (σελίδα 26).

ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 38.661 ψήφων από τον Σερβοβόσνιο αντίπαλό του, Μομτσίλο Κράισνικ, ο Αλίγια Ιζετμπέκοβιτς είναι ο επικεφαλής της τριμερούς προεδρίας της Βοσνίας (σελίδα 24).

ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ είναι στραμμένα στην τουρκική πρωτεύουσα, όπου μετέβη χτες ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν, Μασούντ Μπαρζανί. Ο νικητής της εμφύλιας κουρδικής σύρραξης στο έδαφος του Βορείου Ιράκ, συμμαχώντας με τον άσπονδο εχθρό του Σαντάμ Χουσεϊν, συναντήθηκε με την Τανσού Τσιλέρ (σελίδα 24).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ