Παρασκευή 28 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θ. ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ
Πρωτοβουλίες "εκ του πονηρού"!

Ο σ. Θανάσης Γιαννούσης, Δημοτικός Σύμβουλος Θεσ/νίκης, επικεφαλής της ΔΑΚ, μάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Τον τελευταίο καιρό τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό Τύπο αναφέρθηκε κατ' επανάληψη το όνομά μου σε σχήματα και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην εξεύρεση δήθεν εναλλακτικής λύσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης, μπροστά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Είμαι υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων να δηλώσω ότι δεν έχω καμιά σχέση με τα όσα κυκλοφορούν τελευταία. Απεναντίας, ηγούμαι και αγωνίζομαι στα πλαίσια της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης", η οποία σύντομα θα παρουσιάσει στο λαό της πόλης μας το πλήρες πρόγραμμά της για το τι μέλλει γενέσθαι στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η σημερινή κατάσταση είναι για τους εργαζόμενους και το λαό της πόλης μας πράγματι οδυνηρή. Την πρώτη ευθύνη φέρνει η κυβέρνηση με την πολιτική της. Δεν είναι όμως άμοιρες ευθυνών και οι παρατάξεις του δικομματισμού και των συμπληρωμάτων του στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Η μόνη διέξοδος για ένα δήμο αγωνιστικό, συμπαραστάτη στους αγώνες του λαού μας είναι η ενίσχυση της ΔΑΚ.

Είναι προφανές ότι οι πρωτοβουλίες "για το καλό της πόλης μας" που απορρέουν από στελέχη των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΣΥΝ και των παρατάξεών τους στο Δήμο της Θεσσαλονίκης, είναι εκ του πονηρού. Μ' αυτή τη λογική και η πρόταση για διάλογο του κ. Βούγια απορρίπτεται".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ