Παρασκευή 28 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γιορτάζουν τα 80 χρόνια ΚΚΕ
  • Η Κομματική Οργάνωση Κοζάνης του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση - συνεστίαση προς τιμήν των 80 χρόνων από την ίδρυση του Κόμματος σήμερα Παρασκευή 28 Νοέμβρη 1997.Η εκδήλωση γίνεται στο οικογενειακό κέντρο "Χάντρες" στον Κρόνο Κοζάνης.
  • Η ΚΟΒ Γούβας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση σήμερα 28 Νοέμβρη, ώρα 9.30 μ.μ., στο κοσμικό κέντρο ΕΡΜΗΣ (Ελλης 15 Δάφνη) προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ. Καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι φίλοι, οι οπαδοί και τα μέλη του Κόμματος.
  • Αύριο Σάββατο 29 Νοέμβρη η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ γιορτάζει και τιμά την επέτειο της ίδρυσης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Η εκδήλωση γίνεται στις 6.30 μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Μυτιλήνης. Ομιλητής θα είναι ο Στ. Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

"Τιμά την ογδοντάχρονη ιστορική του διαδρομή στο δρόμο του για έναν καλύτερο κόσμο, τον κόσμο του σοσιαλισμού.

Αυτή την 80χρονη ηρωική, αλλά και ιστορική δράση του ΚΚΕ, σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας στην εκδήλωση που οργανώνουμε".

  • Με συνεστίαση που γίνεται αύριο Σάββατο 29 Νοέμβρη στο δημοτικό κήπο, ξεκινάει η ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ τον πανηγυρικό γιορτασμό των 80 χρόνων του ΚΚΕ, που θα συνεχιστεί με πολύμορφες εκδηλώσεις όλον τον επόμενο χρόνο. Σε σχετική ανακοίνωση της ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, ανάμεσα στα άλλα τονίζονται:

"Συμπληρώνονται 80 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματός μας, του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ). Πρόκειται για μια βαρυσήμαντη επέτειο, ένα πρωτόγνωρο γεγονός στη νεότερη ιστορία της χώρας μας.

Είναι ολοφάνερο λοιπόν ότι η επέτειος των 80 χρόνων δεν είναι μια στενή κομματική υπόθεση, ούτε θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν ολόκληρο το χρόνο. Στα πλαίσια του γιορτασμού, θα γίνει έκθεση φωτογραφίας και κειμηλίων και θα εκδοθεί λεύκωμα με την ιστορία του λαϊκού κινήματος του νομού, φωτογραφικό και άλλο υλικό.

Η Επιτροπή που ορίστηκε και θα πλαισιωθεί παραπέρα, καλεί τους οπαδούς του Κόμματος, όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν με υλικό, να απευθύνονται στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ ή στα τηλέφωνα: 28.871, 24.929. Την προσωρινή Επιτροπή αποτελούν οι Κωνσταντινίδης Κώστας, Βαφειάδης Θανάσης και Πινέλης Κώστας ".

"Ολοι το Σάββατο 29 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Μυτιλήνης ", τονίζεται στην πρόσκληση της ΝΕ.

  • Εκδήλωση - συζήτηση για τα 80χρονα του ΚΚΕ διοργανώνει η Κομ. Οργάνωση Νεάπολης Θεσσαλονίκης αύριο Σάββατο 29.11 ώρα 7.00 μμ στα γραφεία της(Σεφέρη 19).
  • Η ΚΟΒ Κολιάτσου καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ να πάρουν μέρος σε εκδήλωση - συζήτηση για τα 80χρονα του Κόμματος που διοργανώνει στα γραφεία της (Πατησίων 280) το Σάββατο 29.11. και ώρα 6.00 μμ.
  • Οι κομμουνιστές της Σητείας καλούν στη συνεστίαση που οργανώνουν για να τιμήσουν τις οχτώ δεκαετίες αγώνων και θυσιών του ΚΚΕ, στα Μέσα Μουλιανά το Σάββατο 29 Νοέμβρη και ώρα 7.00 μ.μ. Το πρόγραμμα, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει φαγητό, μουσική, συζήτηση και έκθεση φωτογραφίας από τη δράση του Κόμματος.
  • Η Κομματική Οργάνωση Α. Κυψέλης του ΚΚΕ και το Τμήμα Οικοδόμων οργανώνουν εκδήλωση - συνεστίαση για τα 80χρονα του τιμημένου ΚΚΕ, στις 29.11.97 στην κοσμική ταβέρνα "Η ΖΩΗ" (Φαιδριάδων 81, Ανω Κυψέλη, τηλ. 8615.562).
  • Η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στο κέντρο "ΝΕΡΑΪΔΑ" το Σάββατο 29 Νοέμβρη προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ.
  • Το Σάββατο 29.11.97 στις 8.30 μμ στην ταβέρνα "ΚΑΒΟΣ", στο Λαύριο,πραγματοποιείται συνεστίαση προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ.
  • Συνεστίαση για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ διοργανώνει και η ΚΟΒ Χωριστής Δράμας το Σάββατο 29.11. στις 9.30 στο κέντρο "ΨΑΘΑ".Θα παραβρίσκεται και ο βουλευτής του Κόμματος Στ. Παναγιώτου.
  • Συνεστίαση αφιερωμένη στα 80 χρόνια του ΚΚΕ πραγματοποιεί το παράρτημα των Ανατολικών Συνοικιών της ΠΕΑΕΑ. Η συνεστίαση θα γίνει στα γραφεία του παραρτήματος (Δανιόλου 31) Σάββατο 29.11.97 και ώρα 8.00 μμ.
  • Η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ, την Κυριακή 7/12 ώρα 9.00 μμ διοργανώνει συνεστίαση στο κέντρο "ΟΑΣΗ" αφιερωμένη στα 80 χρόνια του ΚΚΕ.Το πρόγραμμα, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει μουσικό πρόγραμμα με ρεμπέτικα και δημοτικά τραγούδια από το συγκρότημα Μπάμπη Τσέρτου. Καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι φίλοι και σύντροφοι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ