Παρασκευή 28 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μήνυμα οργής και αποφασιστικότητας

Μεγάλη απήχηση βρίσκει στους εργαζόμενους το κάλεσμα της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ για συμμετοχή στη μεγάλη συγκέντρωση - διαδήλωση και πορεία που γίνεται την Τετάρτη 3 Δεκέμβρη, ώρα 7 το απόγευμα, στο Πεδίον του Αρεως

Μεγάλη απήχηση βρίσκει η πρόσκληση της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ προς τους εργαζόμενους, γενικότερα στους πολίτες της Αθήνας για τη συμμετοχή τους στη μεγάλη συγκέντρωση - διαδήλωση και πορεία Αντίστασης και Λαϊκής Αντεπίθεσης, που οργανώνεται την Τετάρτη 3 Δεκέμβρη, ώρα 7 το απόγευμα, στο Πεδίον του Αρεως.

Οι κομμουνιστές οι κνίτες και οι κνίτισσες με την ανακοίνωση - κάλεσμα της ΚΟΑ επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες εργοστασιακούς χώρους, εργασιακούς χώρους, μαγαζιά και καφενεία, αλλά και στις πλατείες και ενημερώνουν τους εργαζόμενους για την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, για τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ και τους καλούν να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση, ώστε με τη συμμετοχή τους να δώσουν το μήνυμα Αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική. Οτι είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν για να αποκρούσουν τα μέτρα και την πολιτική της κυβέρνησης και της ολιγαρχίας, που σκοπεύουν στην αφαίμαξη του πενιχρού εισοδήματός τους, στην κατεδάφιση εργασιακών και κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων τους, στην κατάργηση της δημόσιας υγείας, παιδείας, κόντρα στο ξεπούλημα και την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας.

Οπως υπογράμμιζαν στελέχη της ΚΟΑ, που καθημερινά επισκέπτονται εργασιακούς χώρους, οι εργαζόμενοι προβληματίζονται και ανησυχούν για τις διαφαινόμενες ακόμα χειρότερες εξελίξεις. Στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους του ΚΚΕ, εκφράζουν την αγανάκτηση και την οργή για την κυβερνητική επίθεση στα δικαιώματά τους και αφού εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στο ΚΚΕ και τις θέσεις του, δηλώνουν πως θα πάρουν μέρος στη συγκέντρωση στο Πεδίον του Αρεως. Το πρόβλημα, επισημαίνουν τα στελέχη του ΚΚΕ, είναι εμείς να πλησιάσουμε και να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους και, τότε, είναι σίγουρη η επιτυχία της συγκέντρωσης του ΚΚΕ.

Στην κατεύθυνση αυτή, στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι την Τετάρτη, οι κομμουνιστές προγραμματίζουν και οργανώνουν ένα ακόμα πιο πλατύ άνοιγμα σε μεγάλους εργασιακούς χώρους και καταστήματα, οι κνίτες στα πανεπιστήμια και τις σχολές, προκειμένου να ενημερώσουν και να καλέσουν τους εργαζόμενους, τη νεολαία για να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ