Τρίτη 14 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΗΠΕΙΡΟΣ
Σταθμοί κτηνιατρικών ελέγχων χωρίς προσωπικό

Λόγω έλλειψης προσωπικού, δεν έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν οι δύο σταθμοί κτηνιατρικού ελέγχου που έχουν κατασκευαστεί στην Ηπειρο και σαν σκοπό έχουν να ελέγχουν τα εισαγόμενα ζωικά προϊόντα.

Τα παραπάνω αναφέρουν σε σχετική Ερώτησή τους προς τους υπουργούς Γεωργίας, Στ. Τζουμάκα, και Εσωτερικών Αλ. Παπαδόπουλος, οι βουλευτές του ΚΚΕ Απ. Τασούλας και Μαρία Μπόσκου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας "Ηπειρος", αναφέρουν οι βουλευτές, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων έχει ζητήσει την κάλυψη των κενών θέσεων των κτηνιατρικών σταθμών, που βρίσκονται στους νομούς Θεσπρωτίας (στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας) και Ιωαννίνων (στην Κακαβιά). Ανάμεσα στις θέσεις που πρέπει να καλυφθούν είναι και αυτές των κτηνιάτρων. Ωστόσο, όπως τονίζουν οι βουλευτές του Κόμματος, το υπουργείο Εσωτερικών - Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης δεν εγκρίνει την πρόσληψη κτηνιάτρων και αντί αυτών έχει εγκρίνει την πρόσληψη χειριστών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Οι δύο βουλευτές του ΚΚΕ, ρωτούν τους υπουργούς:

  • Θα λειτουργήσουν και πότε οι σταθμοί κτηνιατρικού ελέγχου;
  • Αληθεύει ότι η Νομαρχική Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων ζήτησε την πρόσληψη κτηνιάτρων και το υπουργείο αντί αυτών προσέλαβε χειριστές ηλεκτρονικών υπολογιστών; Και αν ναι, με ποιο σκεπτικό έγινε κάτι τέτοιο;

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ