Τρίτη 14 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΙΓΙΟ
Υπόσχεση για μαχητική παρουσία

Υποψήφιος δήμαρχος ο Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος

Με το σύνθημα "Για ένα δήμο στο πλευρό του δημότη" η γραμματεία της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης" Αιγίου (ΔΑΚΑ), σε συγκέντρωση, που πραγματοποίησε στην αίθουσα του Δημαρχείου της πόλης, παρουσίασε την προγραμματική διακήρυξη της κίνησης για τις επόμενες δημοτικές εκλογές και τον υποψήφιο δήμαρχο Τάκη Παπακωνσταντινόπουλο.

Σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη από πολίτες διαφόρων πολιτικών αποχρώσεων από το Αίγιο και τις κοινότητες που συνενώθηκαν, συνδικαλιστές, εκπροσώπους μαζικών φορέων και πολιτικών κομμάτων, ο επικεφαλής της κίνησης Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος παρουσίασε τις θέσεις της παράταξης.

"Η ΔΑΚΑ έχει τις δυνατότητες να κάνει το δήμο διεκδικητικό, υπηρέτη των λαϊκών συμφερόντων, ώστε να ανατρέψει τη σημερινή πραγματικότητα", τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης και συνέχισε: "Η κατάσταση στο Αίγιο είναι αρνητική, εξαιτίας της διαχειριστικής πολιτικής της δημοτικής πλειοψηφίας και μειοψηφίας, καθώς και γιατί η δημοτική αρχή δεν υλοποίησε καμιά από τις υποσχέσεις της για αποκατάσταση των σεισμοπαθών".

Οπως επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος, οι κυβερνητικές κατευθύνσεις για αύξηση της δημοτικής φορολογίας, οι άγριες περικοπές των επιχορηγήσεων από τον κρατικό προϋπολογισμό, η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και της ανταποδοτικότητας δε συνάντησαν αντιστάσεις από τις δυνάμεις που εκπροσωπούσαν την πλειοψηφία και τη μείζονα μειοψηφία στο ΔΣ.

Καταλήγοντας ο Τ. Παπακωνσταντινόπουλος τόνισε: "Η ΔΑΚΑ υπόσχεται μαχητική παρουσία, ενημέρωση και συμμετοχή των δημοτών, ανάπτυξη των υπηρεσιών του δήμου και δημοτικό συμβούλιο που θα εκφράζει όλες τις κοινωνικές, πολιτιστικές, επαγγελματικές δυνάμεις της πόλης, διαφάνεια και κοινωνική συμμετοχή στην άσκηση της δημοτικής εξουσίας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ