Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ σημασία που αποκτά ο συντονισμός της δράσης των οργανώσεων που συγκροτούν την Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοκρατικής Νεολαίας, για την πάλη των νέων σε όλο τον κόσμο ενάντια στον ιμπεριαλισμό, επισήμανε ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, μιλώντας στην τακτική σύνοδο του Γραφείου της ΠΟΔΝ που συνήλθε χτες στην Αθήνα (σελίδα 8).

Η ΤΕΧΝΗ και ο Πολιτισμός δεν μπορούσαν παρά να δηλώσουν "παρών" στο ψηφοδέλτιο του Τ. Σκυλλάκου για τη δημαρχία της Λάρισας. Ενα "παρών" που εκφράζεται με τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της "Δημοτικής Συνεργασίας", του Κώστα Τσιάνου - "ψυχή" του "Θεσσαλικού Θεάτρου" και "πολιτιστική σημαία" της Λάρισας - και του Γιώργου Ζιάκα, πανελληνίως γνωστού σκηνογράφου και ενδυματολόγου (σελίδα 16).

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ διαμαρτυρίας χτες στο υπουργείο Παιδείας από μαθητές και γονείς από το Κερατσίνι. Ομως, αντί για λύσεις, εισέπραξαν "μαθήματα" εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης! (σελίδα 19).

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ: Σταθερά τεταμένη παραμένει η κατάσταση στη Δυτική Οχθη καθώς χθες ένας Παλαιστίνιος μαθητής έπεσε νεκρός από τα πυρά διερχόμενων Ισραηλινών αυτοκινητιστών και ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά (σελίδα 23).

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία, που δείχνουν ότι συνεχίζονται οι ιδιωτικοποιήσεις των μονάδων του Οργανισμού. Πρόκειται για 7 ακόμη ΞΕΝΙΑ που η κυβέρνηση βγάζει "στο σφυρί" με εξευτελιστικές τιμές έναρξης του παζαριού... (σελίδα 26).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ