Τετάρτη 25 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αγριο έγκλημα στη Χαλκιδική

Κτηνοτρόφος σκότωσε στη Χαλκιδική Αλβανό βοσκό, μετά από λογομαχία για την κυριότητα ενός αλόγου, και στη συνέχεια με δύο συνεργούς του έκαψε το πτώμα για να το εξαφανίσει.

Θύμα της στυγερής δολοφονίας είναι ο Αρτζάν Χοχόλη, του οποίου το πτώμα είχε εντοπιστεί τις βραδινές ώρες του Σαββάτου στη δασική περιοχή Αγίου Προδρόμου Χαλκιδικής. Ο άτυχος άνδρας είχε δολοφονηθεί από τον νεαρό κτηνοτρόφο Αστέριο Γκουγκούση, την περασμένη Πέμπτη.

Οπως προέκυψε από την προανάκριση, το έγκλημα έγινε όταν το θύμα προσπάθησε να πάρει ένα άλογο του πατέρα του δράστη, πιστεύοντας ότι το ζώο αυτό ήταν του εργοδότη του, ενός άλλου κτηνοτρόφου, στον οποίο το θύμα δούλευε ως βοσκός.

Ο Α. Γκουγκούσης, ο οποίος το μοιραίο πρωινό της Πέμπτης είχε μαζί του καραμπίνα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στο Αστυνομικό Τμήμα Γαλάτιστας, δήλωσε ότι λογομάχησε έντονα με το θύμα, όταν ο τελευταίος του επιτέθηκε με σκοπό να του πάρει το όπλο. Ο ίδιος δηλώνει, ότι εκείνη την ώρα πάνω στον πανικό του τον πυροβόλησε τρεις φορές και τον σκότωσε. Στη συνέχεια τον έκρυψε μέσα σε θάμνους και γύρισε σπίτι του. Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος μαζί με τους δύο κουνιάδους του, τον Αργύρη και Γρηγόρη Σακελλάρη. Ολοι μαζί τύλιξαν το πτώμα του άτυχου Αλβανού, Αρτζάν Χοχόλη, με σεντόνι και τραπεζομάντιλο και αφού τον έδεσαν με σύρμα, τον μετέφεραν με αυτοκίνητο στο βουνό, 20 χιλιόμετρα μακρύτερα, όπου και του έβαλαν φωτιά περιλούζοντάς τον με βενζίνη.

Η φωτιά όμως δεν εξαφάνισε το πτώμα του Α. Χοχόλη και τα αποδεικτικά στοιχεία υπέδειξαν τον δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος, ο οποίος χτες οδηγήθηκε μαζί με τους δύο κουνιάδους του στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ