Σάββατο 17 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αντιπολεμικές συγκεντρώσεις

Σήμερα Σάββατο

ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Σε συγκέντρωση στις 5.30 το απόγευμα στα εκδοτήρια εισιτηρίων Περάματος, καλεί η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας όλες τις γυναίκες "για να περάσουμε μαζί στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας και να βροντοφωνάξουμε κανένας φαντάρος στη Γιουγκοσλαβία".

ΚΑΛΥΒΙΑ: Εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλυβίων, στις 7 μ.μ., με θέμα "Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια". Στις 9 το βράδυ θα προβληθεί η ταινία: "Τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται".

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Αυτοκινητοπομπή θα ξεκινήσει από το παλιό κτίριο του Πανεπιστημίου στη Δόμπολη, στις 5.30 μ.μ., και θα καταλήξει στις στρατιωτικές αποθήκες στο χωριό Πετσάλι.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πικετοφορίες σε Περαία, Νέους Επιβάτες και Μηχανιώνα οργανώνει η ΚΟΘ του ΚΚΕ.

Αύριο Κυριακή

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Μηχανοκίνητη πορεία, στις 11 το πρωί, από τη Λάρισα στο στρατόπεδο "Σχοινά" του Τυρνάβου όπου εδρεύει το στρατηγείο του ΝΑΤΟ.

ΑΡΑΞΟΣ: Περικύκλωση της αμερικανονατοϊκής βάσης στον Αραξο, στις 5.30 μ.μ. Στις 4.30 μ.μ. θα αναχωρήσουν πούλμαν από την πλατεία Αγ. Γεωργίου.

ΛΗΜΝΟΣ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7 το απόγευμα στο λιμάνι της Μύρινας.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει αντιπολεμική συγκέντρωση έξω από το στρατόπεδο "501" και πορεία στο κέντρο της πόλης, την οποία διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την τοπική Επιτροπή Ειρήνης Γιαννιτσών.

Δευτέρα

ΑΘΗΝΑ: Ολοήμερη καθιστική διαμαρτυρία έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία, διοργανώνει ο Δήμος Γαλατσίου σε συνεργασία με μαζικούς φορείς της πόλης, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα.

ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πικετοφορία.

Τρίτη

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Συναυλία και πορεία διαμαρτυρίας στην πλατεία Αγ. Μάρκου στις 8.30 μ.μ.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Ευρεία σύσκεψη εργαζομένων διοργανώνει το Συντονιστικό Σωματείων Θριασίου στις 5 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο με θέμα την Αντιιμπεριαλιστική αντιπολεμική πάλη της εργατικής τάξης, τον γιορτασμό της Πρωτομαγιάς, την ενημέρωση για τη συγκρότηση του Πανεργατικού Μετώπου.

Παρασκευή

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση που θα είναι αφιερωμένη στον Σέρβικο λαό, πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Ζωγράφου στις 8.30 μ.μ. στην πλ. Γαρδένια.

ΑΓΡΙΝΙΟ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στο Σέρβικο λαό, διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου σε συνεργασία με την Επιτροπή Ειρήνης, τη Β' ΕΛΜΕ Αιτ/νίας, την Ομοσπονδία ΕΒΕ και των Σύλλογο Προοδευτικών Γυναικών, στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Δημοκρατίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ