Σάββατο 17 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΕΡΟΙΑ
Συναυλία - μήνυμα αντίστασης

Μελωδικό μήνυμα αντίστασης στις επιλογές της κυβέρνησης να εμπλέξει τη χώρα στον βρώμικο πόλεμο των ιμπεριαλιστών, έστειλε η νεολαία της Βέροιας μέσα από την αντιπολεμική συναυλία που πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στον πεζόδρομο της πόλης με πρωτοβουλία της Οργάνωσης Ημαθίας της ΚΝΕ.

Οι διαδηλωτές διαμήνυσαν προς την κυβέρνηση ότι κανένας νεολαίος δε θα την ακολουθήσει στο μονοπάτι του πολέμου. Οι νέες και οι νέοι ένωσαν τις φωνές τους και έστειλαν το μήνυμα της ειρήνης από την πόλη της Βέροιας, κραυγάζοντας ότι κανένας Ελληνας φαντάρος δε θα βγει έξω από τα σύνορα της χώρας. Κανένας νέος δε θα σκύψει τη μέση στα μεγάλα αφεντικά, στους Αμερικανούς και στους ευρωπαίους ιμπεριαλιστές.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Χρ. Αποστολίδης,μέλος του ΣΠ Κεντροδυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, ο οποίος σημείωσε: "Ο ελληνικός λαός δεν έχει να διαλέξει ποιανού το τσιράκι θα γίνει, σε ποιον θα υποταχτεί. Το πραγματικό ζήτημα είναι αντίσταση ή υποταγή, αγώνας ή ραγιαδισμός. Σας καλούμε να ξεσηκωθούμε γιατί στη νεολαία δεν ταιριάζει η μοιρολατρία. Οι νέες και οι νέοι πρέπει να βρεθούνε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ειρήνη και εθνική ανεξαρτησία ενάντια στον ιμπεριαλισμό"


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ