Σάββατο 17 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στο πόδι και η Κρήτη

Μηχανοκίνητη πορεία - περιοδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στην ύπαιθρο του Ηρακλείου Κρήτης και συγκεκριμένα στον άξονα Ηρακλείου - Βιάννου. Την πορεία διοργανώνει η ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ και το ΝΣ της ΚΝΕ.Το κομβόι θα ξεκινήσει στις 2.30 μ.μ. μπροστά από την πλατεία Κορνάρου και θα περιοδεύσει στις εξής περιοχές: Κουνάβοι, Πεζά, Αγ. Παρασκιές, Αρκαλοχώρι, Παναγιά, Εμπαρο, Βιάννο, Αμιρά, Αγ. Βασίλειο, Πεύκο, Συκολόγο. Καλούνται οι φίλοι και οι οπαδοί του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, όλοι οι φίλοι της ειρήνης, να πάρουν μαζικά μέρος στη μηχανοκίνητη πορεία με ό,τι μέσο διαθέτει ο καθένας.

Επίσης, η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" καλεί σε πορεία μοτοσικλετιστών στην πόλη του Ηρακλείου, την Τρίτη 20 Απρίλη,στις 7.30 μ.μ. μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου.

Την Παρασκευή 23 Απρίλη,στις 8 μ.μ. η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου και η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" διοργανώνουν αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην πλατεία Λιονταριών. Το συλλαλητήριο γίνεται και με αφορμή τη σύνοδο των χωρών - μελών του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον, όπου και θα αποφασιστεί ο νέος βρώμικος ρόλος και η δομή του ΝΑΤΟ. Για την καλύτερη προετοιμασία του συλλαλητηρίου η Επιτροπή Ειρήνης καλεί όλους τους κοινωνικούς, συνδικαλιστικούς και νεολαιίστικους φορείς της πόλης σε κοινή σύσκεψη την Τρίτη 20 Απρίλη, στις 8.30 μ.μ. στο ΕΚΗ.

Το Σάββατο 24 Απρίλη το ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στην Αλικαρνασσό, στην πλατεία Αγίου Νικολάου στις 7 μ.μ. Ομιλητής θα είναι ο Στέλιος Ορφανός,μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης.

Την Κυριακή 25 Απρίλη έχει προγραμματιστεί αντιπολεμικό συλλαλητήριο στο Τυμπάκι, στις 6.30 μ.μ., ενώ θα απαιτήσουν το αεροδρόμιο του Τυμπακίου να χρησιμοποιηθεί για ειρηνικούς και αναπτυξιακούς σκοπούς και όχι για στρατιωτικούς. Για το συλλαλητήριο θα ξεκινήσει από το Ηράκλειο μηχανοκίνητο κομβόι, μπροστά στην πλατεία Κορνάρου στις 3.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ