Σάββατο 17 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας

Με σύνθημα "έξω από τα σύνορά μας να βγαίνει μόνο ανθρωπιστική βοήθεια και κανένας Ελληνας φαντάρος",αναχωρεί απόψε Σάββατο, στις 9 το βράδυ από το Δήμο Αγίου Παύλου, αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για το λαό της Γιουγκοσλαβίας. Η αποστολή μεταφέρει 20 τόνους τρόφιμα και φάρμακα που συγκεντρώθηκαν έπειτα από πρωτοβουλία του Δήμου Αγίου Παύλου, του ραδιοφωνικού σταθμού "904 Αριστερά στα FM" και της ΕΔΥΕΘ.Ο Δήμος Αγίου Παύλου και οι κάτοικοι αποχαιρετώντας την ανθρωπιστική αποστολή και τα μέλη που θα τη συνοδεύουν, με επικεφαλής το δήμαρχο Μ. Μοσχονά,διοργανώνουν γιορτή, στις 7 μμ, στην Οδό Ηπείρου.

Η ανθρωπιστική βοήθεια θα μεταφερθεί οδικώς μέσω Βουλγαρίας και θα παραδοθεί στις επίσημες αρχές της Γιουγκοσλαβίας, σε μια συνοριακή πόλη.

Ο Βασίλης Μάντζιος,υπεύθυνος για τη συγκέντρωση και την αποστολή της βοήθειας, αναφερόμενος στην ανταπόκριση του κόσμου δήλωσε: "Ο Δήμος μας εκφράζει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στο δοκιμαζόμενο λαό της Γιουγκοσλαβίας, απ' τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Η ανταπόκριση του λαού ήταν πραγματικά συγκινητική. Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας και μέσα στις επόμενες μέρες θα παραδώσουμε στο γιουγκοσλαβικό λαό και ένα ασθενοφόρο, ενώ παράλληλα θα συνεχίσουμε την πάλη για να σταματήσει ο πόλεμος και να απεμπλακεί η Ελλάδα από τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ