Πέμπτη 6 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
οι ηγέτες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ

Πέφτουν και οι τελευταίες μάσκες των εγκληματιών και καταρρέουν τα προσχήματα, περί "εθνοκάθαρσης" και μαζικών διώξεων των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου, που δήθεν οδήγησαν στους δολοφονικούς βομβαρδισμούς

Συνειδητοί εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας, αλλά και κοινοί απατεώνες, αποδεικνύονται οι ηγέτες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και, ιδιαίτερα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας. Και όλ' αυτά, με δικά τους έγγραφα. Ο "Ρ" αποκαλύπτει σήμερα έγγραφα του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών - εσωτερικής χρήσης και της περιόδου φθινοπώρου - χειμώνα 1998 - '99 - τα οποία αποδεικνύουν ότι καμία δικαιολογία δεν υπήρχε, τον περασμένο Μάρτη, για την "ανθρωπιστική επέμβαση".

Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά, τα οποία η γερμανική κυβέρνηση τα κράτησε μυστικά από το γερμανικό λαό και το Κοινοβούλιο της χώρας τους, οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου δεν απειλούνταν με διώξεις, εκ μέρους των σερβικών δυνάμεων ασφαλείας, λόγω της εθνικής τους ταυτότητας. Τα ίδια έγγραφα, μάλιστα, αναφέρουν ότι τα μέτρα των γιουγκοσλαβικών δυνάμεων ασφαλείας στρέφονται κατά του UCK - τον οποίο κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί "τρομοκρατικά μέσα" - και όχι κατά των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου, ως εθνικής ομάδας, ενώ στις 15 Μάρτη, εννιά μέρες πριν την έναρξη των βομβαρδισμών, ομολογούν ότι ακόμη και οι εχθροπραξίες αυτές υπολείπονται σε ένταση απ' αυτές της περιόδου άνοιξης - καλοκαιριού του 1998.


ΣΕΛ.  11

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ