Πέμπτη 6 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΒΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Να δυναμώσουν τα μπλόκα στο λιμάνι

Την ανάγκη ενεργοποίησης όλων των επαγγελματοβιοτεχνών (ΕΒΕ) ώστε όλο και περισσότεροι φορείς του κλάδου να συμμετέχουν πιο ενεργά στις κινητοποιήσεις και να εντείνουν τις πιέσεις τους για αλλαγή της κυβερνητικής τακτικής, επισήμαναν χθες το βράδυ σε σύσκεψη, συνδικαλιστικά στελέχη των ΕΒΕ.

Ο Μ. Πολίτης,μέλος της Γραμματείας της Συντονιστικής Επιτροπής, επισήμανε στην εισήγησή του: "Υπάρχει ανάγκη τα μπλόκα που στήνουμε στο λιμάνι να πυκνώσουν πιο πολύ και να μεγαλώσουν σε όγκο.Να γίνουν πιο μαζικές και πιο δυναμικές όλες οι αντιπολεμικές εκδηλώσεις. Να πάρουν αποφασιστικά μέρος οι φορείς, τα συνδικάτα, οι ομοσπονδίες, τα επιμελητήρια. Να συνεδριάσουν και να βγάλουν αποφάσεις ενάντια στον πόλεμο. Να καλούν τα μέλη τους να δραστηριοποιηθούν και να στείλουν ανακοινώσεις και ψηφίσματα στον Τύπου και στην κυβέρνηση". Ο Μ. Πολίτης ζήτησε από την κυβέρνηση, εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής, να πάρει πίσω την υπογραφή της σχετικά με τους βομβαρδισμούς και τις χερσαίες επιχειρήσεις, να μην εφαρμόσει το εμπάργκο πετρελαίου στη Γιουγκοσλαβία και, τέλος, να μην ισχύσει το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ.

Η σύσκεψη έγινε στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης, μετά από πρόσκληση της Συντονιστικής Επιτροπής Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων κατά της δράσης του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ