Παρασκευή 7 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Με αποφασιστικότητα, τόλμη και αισιοδοξία για ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ την Κυριακή των ευρωεκλογών αλλά και στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Πάτρα, χτες το βράδυ, με ομιλία του ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ηταν ένα μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού και για τη συνέχεια της Κυριακής. Μια μεγάλη συγκέντρωση απέναντι στην αντιλαϊκή, αντιδραστική πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης της ΝΔ, όλων των αστικών κομμάτων που πίνουν νερό στο όνομα της λυκοσυμμαχίας.

Ηταν μια συγκέντρωση όπου μίλησε ο λαός της πόλης. Με συνθήματα και παλμό που ξεπέρασε τα όρια της Πάτρας, αφού μίλησε η πόλη των εργαζομένων, των λαϊκών ανθρώπων που αγωνιούν για το αύριο, που και με την παρουσία τους έδωσαν το στίγμα, να συναντηθούν όλοι στην κάλπη την Κυριακή με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Ηταν εκεί εργαζόμενοι από μεγάλους χώρους δουλειάς, που έχουν συμπορευτεί με τους κομμουνιστές στις μεγάλες απεργίες του προηγούμενου διαστήματος, οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι από τον νομό που τους προηγούμενους μήνες βρέθηκαν στους δρόμους, μαζί με τους κομμουνιστές, απέναντι στην ΚΑΠ της ΕΕ.

Νέοι και νέες που βγήκαν μπροστά στον αγώνα για να μη συγκαλυφθεί τίποτα από το έγκλημα στα Τέμπη, που αγωνίστηκαν ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια και συνεχίζουν, που έδωσαν μαζί με τα μέλη της ΚΝΕ την όμορφη μάχη για να βγει πρώτη δύναμη και τοπικά η «Πανσπουδαστική», και σήμερα συνεχίζουν για να ενισχυθεί αποφασιστικά το ΚΚΕ. Μαθητές και εργαζόμενοι νέοι, όλοι μαζί κατέφθασαν στον χώρο με ένα κόκκινο «ποτάμι» που ξεκίνησε με πορεία από το κέντρο της πόλης, έχοντας κεντρικό σύνθημα στην κεφαλή: «Η νεολαία με το κεφάλι ψηλά, ρίχνει ψήφο αμφισβήτησης και ανατροπής - Τώρα ΚΚΕ».

Ολοι αυτοί, μέσα σε ένα ενθουσιώδες κλίμα, με συνθήματα, ανανέωσαν το ραντεβού τους για να «σμίξουν» στις κάλπες της Κυριακής με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και έχοντας φτάσει σε πολλές χιλιάδες περισσότερους! Εδωσαν το σύνθημα για ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ, για να χαμογελάσει ο λαός της Ελλάδας, να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα και σε όλη την Ευρώπη!

Στον χώρο της συγκέντρωσης παραβρέθηκαν τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Αρβανιτάκης και Κώστας Παρασκευάς. Επίσης, τα μέλη της ΚΕ Σωτήρης Παρίσης, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας, και Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής Αχαΐας. Επιπλέον, πολυμελής αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής Πάτρας, με επικεφαλής τον δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη, και άλλοι αγωνιστές.

Στη συγκέντρωση παρεμβάσεις έκαναν: Η Αμαλία Παπασωτηρίου, εν ενεργεία αντισμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας, και ο Βαγγέλης Κατσακούλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής και αντιδήμαρχος Πατρέων. Το «παρών» έδωσαν επίσης οι Κώστας Γουλιάμος, Κατερίνα Δεμέτη, Βάνα Πατρινού, επίσης υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ