Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Βρώμικη δουλιά»...

Γρηγοριάδης Κώστας

Πολύ «ιδρώτα» θα πρέπει να χύσουν όσοι αναλάβουν το δύσκολο έργο να παρουσιάσουν σαν θετικό, δίκαιο και βιώσιμο, το απαράδεκτο, άδικο κι επικίνδυνο «σχέδιο Ανάν», (βλέπε σχέδιο ΗΠΑ, Βρετανίας, ΕΕ), για τη «λύση» του Κυπριακού. Φαίνεται, όμως, ότι υπάρχουν αρκετοί στη χώρα μας - με πρώτους κάποιους «σημιτικούς» δημοσιογράφους - που είναι διατεθειμένοι και πρόθυμοι να κουραστούν προκειμένου να φέρουν εις πέρας τη «βρώμικη δουλιά».

Και τη λέμε βρώμικη αυτή τη «δουλιά» γιατί βρώμικα θα είναι τα «μέσα» που θα χρησιμοποιηθούν - απόκρυψη «λεπτομερειών» του σχεδίου κι αργότερα της ενδεχόμενης συμφωνίας, παραπλάνηση ως προς τις προθέσεις και τις θέσεις των «συμμάχων και εταίρων», ψέματα ως προς τη θέληση του κυπριακού και του ελληνικού λαού, αλλά και συκοφαντίες, ακόμα και απειλές, εναντίον εκείνων που θα εναντιωθούν στο υποτακτικό «ναι» της κυβέρνησης, ευτελισμός της άλλης άποψης κ.ά.

Ο«Ριζοσπάστης» γνωρίζει ότι θ' αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, συκοφαντίες και επιθέσεις στην προσπάθειά του να ενημερώσει ουσιαστικά και υπεύθυνα τον ελληνικό λαό για όλα όσα, ξεδιπλώνονται αυτό το διάστημα. Δεν πτοείται, όμως και θα κάνει, για μια ακόμα φορά, το καθήκον του, υπερασπιζόμενος την αλήθεια, το δίκιο και τα συμφέροντα των λαών της Ελλάδας, της Κύπρου και της Τουρκίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ