Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΥΠΡΟΣ - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ
ΛΑΜΙΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ
Κάλεσμα επαγρύπνησης

Κάλεσμα επαγρύπνησης και κινητοποίησης του λαού για να αποτραπούν οι αρνητικές εξελίξεις σε βάρος της Κύπρου και του κυπριακού λαού που δρομολογούν οι ιμπεριαλιστικές χώρες των ΗΠΑ-Μ. Βρετανίας και η ΕΕ, απηύθυναν οι κομμουνιστές και άλλοι εργαζόμενοι με τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν χτες στις πόλεις της Λαμίας και της Χαλκίδας.

Στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν πολλοί εργαζόμενοι, ιδιαίτερα νεολαίοι, διατρανώνοντας την απαίτησή τους για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού με βάση τις αποφάσεις του ΟΗΕ. Καταδίκασαν, αντίθετα, το σχέδιο - έκτρωμα του Κ. Ανάν χαρακτηρίζοντάς το «νεκροθάφτη» της Κύπρου και του Κυπριακού, ελληνοκυπριακού και τουρκοκυπριακού λαού.

«Κύπρος ενιαία ανεξάρτητη» βροντοφώναξαν οι διαδηλωτές καλώντας σε αγώνα για να μην περάσουν τα διχοτομικά σχέδια των Αγγλοαμερικάνων ιμπεριαλιστών.

* Σήμερα, κινητοποίηση συμπαράστασης στον κυπριακό λαό διοργανώνει η ΝΕ Αμφισσας του ΚΚΕ η οποία καλεί το λαό της περιοχής να πάρει μαζικά μέρος και να διαδηλώσει την αντίθεσή του στα διχοτομικά σχέδια που θα πληρώσουν τόσο ο λαός της Κύπρου αλλά και ο τούρκικος και ελληνικός λαός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ