Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΥΠΡΟΣ - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ
ΚΡΗΤΗ
Μαχητικές συγκεντρώσεις - πορείες

Σήμερα στα Χανιά

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΡΕΘΥΜΝΟ.--

Συγκέντρωση και πικετοφορία, συμπαράστασης στο δοκιμαζόμενο κυπριακό λαό και καταδίκης του εξαιρετικά επικίνδυνου «σχεδίου Ανάν», πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, που κάλεσαν οι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΚΚΕ.

Στο Ηράκλειο, η συγκέντρωση έγινε στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία των Λιονταριών. Με κεντρικό σύνθημα «ΟΧΙ στο τελεσίγραφο - σχέδιο του Ανάν. Ενιαία Ανεξάρτητη Κύπρος», οι διαδηλωτές έκαναν ξεκάθαρη την αντίθεσή τους στα σχέδια των ιμπεριαλιστών για την ουσιαστική διχοτόμηση της Κύπρου. Λίγο μετά τις 6.30, οι διαδηλωτές, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας στα χέρια πικέτες, πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης.

Στο Ρέθυμνο, το αγωνιστικό ραντεβού ήταν στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο της πόλης. Αμέσως μετά ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Ρεθύμνου. Οι συγκεντρωμένοι και κατά την πορεία μοίραζαν την ανακοίνωση του Κόμματος, ενημερώνοντας τον κόσμο για τα βρώμικα σχέδια των ιμπεριαλιστών, καλώντας τον, ταυτόχρονα, να εκδηλώσει την κατηγορηματική αντίθεσή του στα τελεσίγραφα και στην υπαγόρευση λύσεων από τους ιμπεριαλιστές σε βάρος της Κύπρου και του λαού της.

Σήμερα, Παρασκευή 15 Νοέμβρη, συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί και στα Χανιά. Τη διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, στις 7.30 το απόγευμα, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ