Πέμπτη 24 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Βαβύλης, Κρυστάλης και... σία

Χτες η στήλη προϊδέαζε τους αναγνώστες σημειώνοντας ότι ο Βαβύλης αναδεικνύεται ο αυθεντικότερος διάκονος του «Πιστεύω» της «Δημοκρατίας» τους.

Σήμερα πάντως - που δημοσιοποιήθηκε πια ότι ο κ. Τριανταφυλλόπουλος εξασφάλισε προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού συνέντευξη με την πρακτοράτζα - οφείλουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

*

Ομολογούμε ότι πιαστήκαμε «Κώτσοι» και ξεχάσαμε ότι πριν το Βαβύλη, υπήρξε η άλλη πρακτοράτζα, ο Κρυστάλης και μετά από αυτόν ο γνωστός «επαναστάτης», ο Ξηρός. Κάτι σαν «Αγιά Τριάδα» δηλαδή, που - είτε το κράτος τους είχε αθωώσει, είτε τους είχε πιάσει, είτε τους έψαχνε (όπως τώρα τον Βαβύλη) - αυτοί πάντα έβρισκαν και τον τρόπο να πουν την «αλήθεια» τους αλλά και τους «πρόθυμους» για να τη φιλοξενήσουν, πότε στις τηλεπαραθυρόγιαφκες, πότε στις τηλεαγιογραφίες και πότε στις τηλεβαβυλωνίες, όπως τώρα.

*

Και πάντα - αυτό κι αν είναι σύμπτωση - στα ίδια μικρόφωνα και φυσικά χωρίς ουδέποτε κάποιος υπουργός Δημόσιας Τάξης, όπως ο νυν, άγρυπνος από την «καταδίωξη» του Βαβύλη, να ενοχλείται που άλλοι το βρίσκουν κι αυτός όχι...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ