Πέμπτη 24 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Φωνάζει ο κλέφτης...

Παπαγεωργίου Βασίλης

Σαν να μην έφτανε η συμβιβαστική στάση της σε κάθε αντιλαϊκό μέτρο των γαλαζοπράσινων κυβερνήσεων, η πλειοψηφία της ηγεσίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) επιτέθηκε προχτές στους υγειονομικούς του ΠΑΜΕ -στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας- κατηγορώντας τους για διάσπαση του κινήματος!

Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ, στις 17 Μάρτη, που όλη η Ελλάδα διαδήλωνε ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, προκήρυξε για το θεαθήναι μια 24ωρη απεργία και από κει και μετά ένιψε τας χείρας της. Και εκ των υστέρων διαμαρτύρεται γιατί οι υγειονομικοί του ΠΑΜΕ δε στοιχήθηκαν πίσω από το πανό της ΠΟΕΔΗΝ και καμιά δεκαριά όλους κι όλους γαλαζοπράσινους νοματαίους, που κατέβηκαν στο Πεδίον του Αρεως. Είναι οι ίδιοι, που υπονόμευσαν την απεργιακή κινητοποίηση της Ομοσπονδίας στις 24 Φλεβάρη και συμφώνησαν κατ' αρχήν σε τριετή εργασιακή ειρήνη με τον υπουργό Υγείας!

Και, βέβαια, οι υγειονομικοί του ΠΑΜΕ αρνούνται να δεθούν στο άρμα της ταξικής συναίνεσης και καλούν τους συναδέλφους τους να δυναμώσουν τον αγώνα τους, τόσο για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους, όσο και για τις δημόσιες, δωρεάν και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας, που δικαιούται ο λαός μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ