Πέμπτη 24 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
Κίνηση εντυπωσιασμού

Σε μια προσπάθεια να μετριάσει τις αρνητικές εντυπώσεις από όσα αποκαλύπτονται για τον τρελό χορό των δισεκατομμυρίων στους κόλπους της Εκκλησίας, χτες ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος επισκέφτηκε οικογένειες στον Εβρο και μοίρασε συνολικά το ποσό των 21.000 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες από τις πλημμύρες.

Ο αρχιεπίσκοπος μίλησε σε τοπικούς φορείς και κατοίκους της περιοχής κατά τη διάρκεια ενημερωτικής σύσκεψης για τα προβλήματα που προκάλεσαν οι καταστροφικές πλημμύρες. Ο νομάρχης Εβρου, Ν. Ζαμπουνίδης, ενημέρωσε τον αρχιεπίσκοπο για τα προβλήματα που προκάλεσαν οι πλημμύρες σε μια περιοχή, όπου οι κάτοικοί της, όπως είπε, δίνουν καθημερινά μάχη επιβίωσης.

Στο μεταξύ, σε συνέντευξή του στην «Απογευματινή» ο μητροπολίτης Πειραιώς Καλλίνικος αναφέρει ανάμεσα σε άλλα για τη βίλα που φέρεται ότι έκτισε στην Παιανία, ότι είναι μια απλή κατοικία φθηνής κατασκευής, που έχει ανεγερθεί μέσα στις 20 περίπου κατοικίες στις εγκαταστάσεις της Μητρόπολης των κατασκηνώσεων της Παιανίας, όπου φιλοξενούνται 800 παιδιά. Οπως είπε, προσωπικά δεν έχει ούτε κεραμίδι ούτε απολύτως καμία περιουσία. Ολα αυτά τα θεωρεί μια δεινή και καλοστημένη συκοφαντία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ