Πέμπτη 24 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα... αστεία του υπουργού

Γρηγοριάδης Κώστας

Χτες, αμέσως μετά την τακτική συνέντευξη Τύπου στους ναυτιλιακούς συντάκτες, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας επισκέφτηκε την αίθουσα των δημοσιογράφων στο υπουργείο και τους είπε - μισοαστεία, μισοσοβαρά - ότι «ενημερώθηκε από φίλους στο ΚΚΕ» για τη σύσκεψη που έγινε την περασμένη Δευτέρα στην ΕΣΗΕΑ με τους ναυτιλιακούς συντάκτες. Η σύσκεψη - η οποία βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν έγινε εν κρυπτώ - αφορούσε την ένταση των μέτρων καταστολής που έχουν ληφθεί στο ΥΕΝ σε βάρος των διαπιστευμένων συντακτών, πλήττοντας την ίδια τη δυνατότητα ενημέρωσης του ελληνικού λαού.

Η δήλωση του υπουργού προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις κι έτσι το απόγευμα προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, σημειώνοντας ότι όταν ανέφερε τα περί φίλων του στο ΚΚΕ, «είχα ως μοναδικό σκοπό να αποκρύψω την πηγή μου, με δεδομένο ότι θα ήταν αδύνατον να είχα τέτοια ενημέρωση από στελέχη του ΚΚΕ»! Και, ακόμη, ότι οι συζητήσεις με τους δημοσιογράφους, που γίνονται μετά την καθιερωμένη ενημέρωση, περιέχουν «έντονα στοιχεία οικειότητας»!

Παρόμοια... αστεία έκανε ο Μ. Κεφαλογιάννης και με τους συνδικαλιστές της Ζώνης όταν μέσα σε ένα αντικομμουνιστικό ντελίριο τους αποκάλεσε ...«καπελωμένους» και άλλα τέτοια, ενώ συνολικά δε χάνει ευκαιρία να δείξει το αντικομμουνιστικό του μένος. Εμείς ένα έχουμε να πούμε: Καλά θα κάνει ο Μ. Κεφαλογιάννης να μην πιάνει στο στόμα του το ΚΚΕ, ούτε καν για ...αστείο!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ