Παρασκευή 30 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Ανθρωποι της χρονιάς

«Ανθρωπος της χρονιάς το πανέμορφο κορίτσι της γειτονιάς. Είναι ηρωισμός την ομορφιά σου να μην ξεπουλάς στο χοντρό πορτοφόλι της αγοράς!

Ανθρωπος της χρονιάς ο ζητιάνος ο πιτσιρικάς. Από τα σκουπίδια και τα αδέσποτα του δρόμου φυτρώνουν οι αυριανοί άγιοι της πανανθρώπινης λεβεντιάς.

Ανθρωπος της χρονιάς ο εργάτης, ο υπάλληλος της αφόρητης οικονομικής μοναξιάς. Από τα δικά τους χέρια φτιάχνονται, λειτουργούν όλα τα μικρά και τα μεγάλα έργα.

Ανθρωπος της χρονιάς ο ανώνυμος αγωνιστής της βιοπάλης και της καθημερινής μάχης.

Ανθρωπος της χρονιάς, ο Αλβανός, ο μικρός του σχολείου πρωταθλητής. Είναι μαγκιά να είσαι τριτοκοσμικός και πρώτος στα εχθρικά θρανία της νεοελληνικής ανοησίας.

Ανθρωποι της χρονιάς πρώτα οι ανώνυμοι πρωτεργάτες της ζωής και μετά οι επώνυμοι, της πολιτιστικής, αθλητικής και οι αληθινοί οραματιστές της πολιτικής ελίτ!

Οσο υπάρχουν τέτοιοι ανώνυμοι άνθρωποι θα αναπνέουμε και ελπίζουμε εμείς!»

(ο Δημήτρης Δανίκας στα «ΝΕΑ»)

Εκεί που μαζεύεται ο πλούτος

«Τουλάχιστον ένα εκατομμύριο Ελβετοί ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ήτοι το 14% του συνολικού πληθυσμού της χώρας που φημίζεται για τις οικονομικές υπηρεσίες που προσφέρει και το υψηλό κόστος ζωής στις πόλεις της. Σύμφωνα με το Ιδρυμα Κάριτας, που διενήργησε την έρευνα βασισμένη σε στοιχεία της εθνικής στατιστικής υπηρεσίας της χώρας, η εργασιακή αβεβαιότητα των πολιτών αυξάνει σε τέτοιο βαθμό, ώστε η χώρα απομακρύνεται όλο και περισσότερο από το καθεστώς της μόνιμης εργασίας» (το ρεπορτάζ στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Μέρες που 'ναι...

«Δεν έχω κανένα λόγο να θέλω να φύγω από το υπουργείο Παιδείας. Είναι το μόνο ιδεολογικό υπουργείο που έχει σχέση με τη διανόηση, που έχει σχέση με το πνεύμα» (η δήλωση της Μαριέττας Γιαννάκου στον «Flash»/«ΕΘΝΟΣ»).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Καταψήφισε τον νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό του δήμου (2023-12-20 00:00:00.0)
Για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα οικονομία (2017-02-05 00:00:00.0)
Ομολογεί πως δε θα κάνει τίποτα για τα παιδιά που πεινάνε! (2012-04-03 00:00:00.0)
Θέλουν επιστήμονες υποταγμένους (2011-02-02 00:00:00.0)
Τα πάντα υπό την κατοχή των εργολάβων (2002-03-21 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ