Τρίτη 10 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΥΡΩΝΑΣ
Με πείσμα και αποφασιστικότητα

Με πείσμα και αποφασιστικότητα, με επιχειρήματα και κυρίως με την παρότρυνση πως "μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ μπορεί να δημιουργήσει ένα ισχυρό μέτωπο αντίστασης και πάλης" θα δώσουν την τελική μάχη των εκλογών οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος στο Βύρωνα. Την υπόσχεση αυτή έδωσαν χτες το βράδυ οι νέοι, οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι του δήμου - ένας δήμος με παράδοση στους αγώνες και στην αντίσταση - στον υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στη Β Αθηνών, Ορέστη Κολοζώφ, ο οποίος μίλησε σε συγκέντρωση στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής του Βύρωνα.

"Αν δεν οργανώσουμε τον κόσμο να αντισταθεί, οι εντολοδόχοι των Βρυξελλών την επομένη των εκλογών θα περάσουν ακόμα πιο αντιλαϊκά μέτρα. Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο τις μέρες που απομένουν πως η μόνη εναλλακτική λύση είναι η ψήφος στο ΚΚΕ", είπε χαρακτηριστικά ο Ο. Κολοζώφ. Τόσο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, όσο και κατά την περιοδεία του σε καταστήματα και καφενεία της περιοχής, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα τρία μικρά κόμματα (ΠΟΛ. ΑΝ., ΣΥΝ, ΔΗΚΚΙ), επισημαίνοντας πως η πολιτική τους σε τίποτα δε διαφέρει απ' τα μεγάλα κόμματα του δικομματισμού. "Παρουσιάζονται στο λαό με άλλο προσωπείο, αλλά στην ουσία στηρίζουν όλες τις βασικές επιλογές των άλλων κομμάτων", υπογράμμισε ο Ορ. Κολοζώφ.

Συζητώντας με τους κατοίκους του Βύρωνα, ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τα προβλήματά τους, αλλά και να τους ενημερώσει για κάποια ζητήματα που - όπως φάνηκε - τους απασχολούν ιδιαίτερα. Ο Ορ. Κολοζώφ μίλησε για τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, τη "Λευκή Βίβλο", την ανεργία, για την προώθηση των ευέλικτων μορφών εργασίας και την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων. "Τα χειρότερα δεν τα 'χουμε δει ακόμα. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε πως ο λαός έχει τη δύναμη να ανατρέψει αυτή την κατάσταση. Το ΚΚΕ μπορεί ν' ανοίξει το δρόμο της πάλης και του αγώνα, να ανοίξει ένα δρόμο με προοπτική", κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ