Παρασκευή 13 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ
πλέον το ποτήρι...

Πλήρης η άρνηση ικανοποίησης των δίκαιων αγροτικών αιτημάτων. Στα μπλόκα σήμερα οι αποφάσεις, για την πορεία του αγώνα, από τις συνελεύσεις των ξωμάχων

Για μια φορά ακόμα χτες, η κυβέρνηση μέσω του κλιμακίου της αρνήθηκε να ικανοποιήσει οποιοδήποτε αίτημα και παρέπεμψε για το μακρινό μέλλον το θέμα του πετρελαίου, αποκλείοντας έτσι τους φτωχομεσαίους αγρότες με την πρόταση που έκανε. Συνεχίζοντας την τακτική της κοροϊδίας και του εμπαιγμού του αγροτικού κόσμου, ο υπουργός Γεωργίας εκ μέρους του κυβερνητικού κλιμακίου μίλησε για "εποικοδομητική συνομιλία", επανέλαβε την "ανάγκη εθνικής στρατηγικής για τη γεωργία", μίλησε για το "μεταρρυθμιστικό σχέδιο" της κυβέρνησης και μοίρασε στους αγρότες τα γνωστά χαρτιά του υπουργείου του με τα γνωστά προπαγανδιστικά "τρικ"!

Η ουσία είναι, επεσήμανε ο Β. Μπούτας, ότι δε δέχτηκαν να επιλύσουν κανένα αίτημα, ενώ όλα αυτά που δηλώνει η κυβέρνηση για το κόστος των αιτημάτων είναι ψευδή. Δεν έχουν καμία βάση τα επιχειρήματα ότι το κόστος των αιτημάτων είναι 937 δισ.! Αλλωστε, συνέχισε, πρόκειται για χρήματα τα οποία αφαιρέθηκαν από τους αγρότες.

Μετά την αρνητική αυτήεξέλιξη, οι εκπρόσωποι των αγροτών, από σήμερα το πρωί βρίσκονται στα μπλόκα του αγώνα, όπου σε συγκεντρώσεις όλων όσοι συμμετέχουν στον αγώνα, θα αποφασιστεί η παραπέρα πορεία των κινητοποιήσεων. Πυκνώνουν εξάλλου, τα μηνύματα αλληλεγγύης από όλη τη χώρα, προς τους αγωνιζόμενους αγρότες.


ΣΕΛ.  16   -   20

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ