Παρασκευή 13 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αγωνιστικό κλίμα στο "Ασκληπιείο"

Οι εργαζόμενοι και οι γιατροί στο "Ασκληπιείο" έκαναν χτες συγκεντρώσεις στο Νοσοκομείο παρουσία βουλευτών και εκπροσώπων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Οι εργαζόμενοι έκαναν τη συγκέντρωση στη διάρκεια της τρίωρης στάσης εργασίας. Ακολούθησε η συγκέντρωση των γιατρών, ειδικευμένων και ειδικευόμενων, που από την περασμένη Δευτέρα κάνουν αποχή από τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και τα τακτικά χειρουργεία.

Εργαζόμενοι και γιατροί του "Ασκληπιείου" δήλωσαν αποφασισμένοι να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που έχουν κηρύξει τα συνδικαλιστικά τους όργανα: η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) αποφάσισε για την ερχόμενη βδομάδα (16 - 20/2) αποχή από τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και τα τακτικά χειρουργεία, καθώς και 24ωρη απεργία στις 18 Φλεβάρη. Την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση, στις 12μ., στο αμφιθέατρο του "Σωτηρία". Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), αποφάσισε τετράωρη στάση εργασίας (10.30 π.μ. - 2.30 μ.μ. ), στις 25 Φλεβάρη. Την ώρα της στάσης θα γίνει πανελλαδική σύσκεψη σωματείων στην Αθήνα και παράσταση των εργαζομένων στο υπουργείο Οικονομικών.

Στη συγκέντρωση των εργαζομένων και των γιατρών στο "Ασκληπιείο" παραβρέθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ, Αθ. Γιαννόπουλος και Π. Σκανδαλάκης και ο νομαρχιακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής και επικεφαλής της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" Ν. Στεφανίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ