Παρασκευή 13 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΡΗΤΗ - ΛΕΣΒΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Συντονίζονται και προχωράνε

Σε πιο δυναμική μορφή κινητοποιήσεων προχωρούν οι αγρότες του Νομού Χανίων από την ερχόμενη βδομάδα, οπότε - όπως αποφάσισε η Παγχανιώτικη Συντονιστική Επιτροπή - θα αποκλείσουν το λιμάνι της πόλης. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα σαν απάντηση στην άρνηση της κυβέρνησης να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών. Η Παγχανιώτικη Επιτροπή, ήδη, ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης των αγροτών του νομού, ώστε να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή του κόσμου της υπαίθρου στον αποκλεισμό του λιμανιού και στις παραπέρα κινητοποιήσεις που θα γίνουν στα Χανιά.

Ηράκλειο

Την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεδριάσει για να εκτιμήσει την κατάσταση και να προχωρήσει στην οργάνωση δυναμικών κινητοποιήσεων, η Πανηρακλειώτικη Συντονιστική Επιτροπή.Η Επιτροπή συνεδρίασε το περασμένο Σάββατο στις Αρχάνες και διευρύνθηκε με εκπροσώπους και άλλων αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών, ενώ σε ανακοίνωσή της χαρακτήρισε για άλλη μια φορά "φιάσκο" το συλλαλητήριο που οργάνωσε την προηγούμενη Πέμπτη η "πράσινη" ΟΑΣ και "ξεφούσκωσε" μέσα σε λίγες ώρες.

Λέσβος

Οι αγρότες της Λέσβου ετοιμάζονται για το συλλαλητήριο που γίνεται την ερχόμενη Τετάρτη με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα του νησιού. Τη Δευτέρα 16 Φλεβάρη η ΣΕΑ θα συνεδριάσει στις 5.30 μ.μ., με τους προέδρους των συνεταιρισμών και των αγροτικών συλλόγων, για την καλύτερη οργάνωση του συλλαλητηρίου.

Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων του νησιού διοργανώνει παγκερκυραϊκό αγροτικό συλλαλητήριο στις 23 του Φλεβάρη. Γι' αυτό το σκοπό, την ερχόμενη Δευτέρα, στις 6 μ.μ. πραγματοποιείται ενημερωτική σύσκεψη στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ