Πέμπτη 9 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Συγκέντρωση για κυκλοφοριακό - συγκοινωνιακό

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το οξύ κυκλοφοριακό και συγκοινωνιακό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Καισαριανής, διοργανώνει σήμερα η δημοτική παράταξη "Ενωτική Αγωνιστική Πορεία". Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα στην πλατεία της πόλης.

Η λύση του κυκλοφοριακού - συγκοινωνιακού προβλήματος, τονίζει σε ανακοίνωσή της η "Ενωτική Αγωνιστική Πορεία", αποτελεί ζήτημα ζωής για την πόλη. H λεωφόρος έχει μετατραπεί σε καρμανιόλα, με αμέτρητα τροχαία ατυχήματα, ακόμη και θανατηφόρα, η ηχορύπανση είναι ανυπόφορη και η ατμοσφαιρική ρύπανση γίνεται ολοένα και περισσότερο αισθητή. Η σημερινή απαράδεκτη κατάσταση είναι επικίνδυνη για την υγεία και τη ζωή όχι μόνο των κατοίκων της περιοχής, αλλά και του ευρύτερου Λεκανοπεδίου. "Η λύση του κυκλοφοριακού, τονίζει η παράταξη, προϋποθέτει ανακατασκευή του δρόμου της Πανεπιστημιούπολης και ανασχεδιασμό της Λεωφόρου Εθνικής Αντίστασης και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αγωνιστικά και συντονισμένα".

Παράλληλα καταγγέλλει την κυβέρνηση και τη δημοτική αρχή επειδή, εξαιτίας της αδιαφορίας της πρώτης και της ανοχής της δεύτερης, τα προβλήματα οξύνονται και καλεί το λαό της περιοχής να πάρει μαζικά μέρος στη σημερινή συγκέντρωση και ενωμένος να αγωνιστεί, μαζί με την παράταξη, για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ