Πέμπτη 9 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επίθεση στα γραφεία ΠΕΑΕΑ Πειραιά

Οι "γνωστοί - άγνωστοι" ξανακτύπησαν. Ο στόχος τους αυτή τη φορά, ήταν τα γραφεία του Παραρτήματος ΠΕΙΡΑΙΑ της ΠΕΑΕΑ, στην οδό Φίλωνος 41 (2ος ορ.), στο κέντρο δηλαδή της πόλης.

Την Παρασκευή 3 Απρίλη οι αντιστασιακοί βρήκαν την πόρτα των γραφείων τους σπασμένη και μουντζουρωμένη με τον αγκυλωτό σταυρό. Μέσα από τα γραφεία έλειπε και το κουτί με τα χρήματα που μάζευαν για το ενοίκιο και τα άλλα έξοδα του γραφείου.

Σε σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος, εκφράζεται η αγανάκτηση και παράλληλα καταγγέλλεται η μεθόδευση τρομοκράτησης των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, που παρά την προχωρημένη ηλικία τους, συνεχίζουν να παλεύουν. Αγωνίζονται για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες στον τόπο μας, ξεσκεπάζοντας τους μηχανισμούς που καλλιεργούν το κλίμα της ξενοφοβίας και του ρατσισμού.

Για την τρομοκρατική αυτή ενέργεια ενημερώθηκε έγκαιρα η Ασφάλεια Πειραιά, χωρίς όμως να σταλεί αστυνομικός ούτε για αυτοψία, αλλά ούτε καν για επιβεβαίωση της καταγγελίας! Μάλιστα, ο αρμόδιος αξιωματικός μας είπε τηλεφωνικά: "Προφανώς σας πέρασαν για εφοπλιστικό γραφείο"!!!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ