Τετάρτη 25 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ αρθρογραφία της "Ελευθεροτυπίας", σχετικά με τα όσα (δε) συνέβησαν στο Πολυτεχνείο, καθώς και σε σχέση με την αντι-ΚΚΕ "ενημέρωση", που παρέχει η εν λόγω εφημερίδα, αποτελεί ένα επαρκές υλικό για να υπάρξει μια συνολική απάντηση (σελίδα 13).

ΤΗΝ... ΕΥΓΕΝΙΚΗ πρωτοβουλία να προτείνουν "κάποιου είδους" μεσολάβηση μεταξύ Ιταλίας - Τουρκίας ανέλαβαν χτες τα "τσακάλια" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, για να "κατασιγασθεί η ένταση" που προκαλεί η υπόθεση Οτσαλάν... (σελίδα 15).

ΠΕΡΙΠΛΕΚΕΤΑΙ ακόμη περισσότερο το πολυδάπανο έργο του φυσικού αερίου, που επί δύο δεκαετίες υπονομεύτηκε από τους εκάστοτε κυβερνώντες, προκειμένου να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα, με αποτέλεσμα σήμερα σχεδόν όλοι να μιλάνε για ένα προβληματικό έργο (σελίδα 16).

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ γνώμη των υπουργών Υγείας και ΠΕΧΩΔΕ και τη βοήθεια των αστυνομικών δυνάμεων, συνεχίστηκαν χτες το πρωί οι εργασίες ανέγερσης του μεγάλου κτιρίου μέσα στο δάσος Πευκωτό της Βάρης, στην περιοχή του Ιδρύματος Βασικής Βιολογικής Ερευνας "Αλ. Φλέμινγκ". Το έργο γίνεται από τη Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων (σελίδες 18-19).

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ και πρωτότυπη εκδήλωση, οι ανασφάλιστοι εικαστικοί καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν χτες το πρωί έξω από το υπουργείο Εργασίας. Κρατώντας συρμάτινες, γυμνές από ύφασμα ομπρέλες - που συμβόλιζαν την ασφαλιστική "κάλυψη" την οποία προτείνουν τα αρμόδια υπουργεία για τους εικαστικούς - δεκάδες καλλιτέχνες, μέλη του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας, διαμαρτυρήθηκαν για την υποχρεωτική εγγραφή τους στο ΤΕΒΕ (σελίδα 29).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ