Παρασκευή 22 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
Συνεχίζουμε αταλάντευτα

Ενωμένο, δυνατό μαχητικό όσο ποτέ άλλοτε είναι το μαθητικό κίνημα στην Αθήνα και πανελλαδικά, επισημαίνει με ανακοίνωσή του το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων.Χαιρετίζοντας τους χιλιάδες μαθητές, που πήραν μαζικά μέρος στα χτεσινά συλλαλητήρια, τους καλεί σε νέο γύρο αγωνιστικών πολύμορφων κινητοποιήσεων, καθώς και στο παμμαθητικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 28 Γενάρη στις 10.30 στα Προπύλαια. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας χαιρετίζει τις δεκάδες χιλιάδες των μαθητών στην Αθήνα και σ' όλη την Ελλάδα που με τις συνεχείς μαζικές κινητοποιήσεις "έκαψαν" ένα προς ένα όλα "τα χαρτιά" του υπουργείου Παιδείας για το σταμάτημα του μεγαλειώδους αγώνα μας.

Με τις γενικευμένες καταλήψεις μας, τα δεκάδες μαχητικά μαζικά μπλόκα, τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις μας, το συντονισμό και την κοινή δράση με γονείς, εκπαιδευτικούς, εργατικά σωματεία έχουμε στριμώξει πολύ άγρια την κυβέρνηση. Τώρα πια κανένας κ. Αρσένης, εισαγγελέας, κουκουλοφόρος, "αγανακτισμένος γονιός", η φέρελπις διασπαστής δεν μπορεί να μας σταματήσει.

Το Μαθητικό Κίνημα στην Αθήνα και Πανελλαδικά είναι ενωμένο - δυνατό - μαχητικό όσο ποτέ άλλοτε. Καμία τρομοκρατία δεν μπορεί να μας πτοήσει. Τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σήμερα (σ. σ. χτες) στην Αθήνα και σ' ολόκληρη την Ελλάδα έδειξαν για άλλη μια φορά την ενότητα και την αποφασιστικότητά μας.Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με μαζικές καταλήψεις, μαθητικά μπλόκα. Το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας διοργανώνει νέο παμμαθητικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 28 Γενάρη στις 10.30 π.μ. στα Προπύλαια.

Συμμετέχουμε δραστήρια για την επιτυχία της νέας πανελλαδικής συνάντησης Συντονιστικών Αγώνα Σχολείων απ' όλες τις πόλεις της Ελλάδας που θα γίνει την Κυριακή 24 Γενάρη στο Συγκρότημα της Γκράβας, όπως είχαμε αποφασίσει όλοι μαζί στην προηγούμενη Πανελλαδική Συνάντηση στις 20 Δεκέμβρη 1998.

Είμαστε σίγουροι ότι το κάλεσμα της νέας Πανελλαδικής Συνάντησης θα αποτελέσει το έναυσμα για ένα νέο γύρο μαχητικών - μαζικών - μαθητικών κινητοποιήσεων στην Αθήνα και σ' όλη τη χώρα.

Ολοι μαζί για τη νίκη. Συνεχίζουμε αταλάντευτα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ