Τρίτη 14 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΓΣΕΕ
Επιτροπή για τους σεισμοπαθείς

Διαπαραταξιακή επιτροπή, στα πλαίσια της διοίκησης της ΓΣΕΕ, θα αναλάβει να διαχειριστεί το κονδύλια που θα προκύψουν από τη συνεισφορά των 2.000 δρχ. που ζητείται από κάθε εργαζόμενο για την έκφραση αλληλεγγύης στους σεισμοπαθείς.

Επίσης, σύμφωνα με χτεσινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Συνομοσπονδίας, μπορούν να απευθύνονται σ' αυτή εργαζόμενοι, ώστε να παρέμβει για τη διενέργεια ελέγχων σε επιχειρήσεις που έχουν ζημιές και οι εργοδότες δεν καλούν τις αρμόδιες αρχές. Κλιμάκια της ΓΣΕΕ θα περιοδεύουν και σε χώρους εργασίας που έχουν πληγεί, με τη συνοδεία μηχανικών και γιατρών.

Χτες, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της διοίκησης της ΓΣΕΕ με τον υπουργό Εργασίας Μ. Παπαϊωάννου,ο οποίος δήλωσε ότι οι πόροι για τα μέτρα υπέρ των πληγέντων εργαζομένων και ανέργων είναι εξασφαλισμένοι από τους προϋπολογισμούς των οργανισμών που θα τα υλοποιήσουν,"είτε από τον κρατικό προϋπολογισμό", κάτι που όμως δεν ισχύει. Κατά την εξαγγελία των συνολικών μέτρων, η συμμετοχή του κρατικού προϋπολογισμού αποκλείστηκε!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ