Παρασκευή 15 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
16ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
ΝΑΦΕΤΧ ΓΚΟΥΝΑΪΜ
Να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις στην περιοχή

O Νάφετχ Γκουνάιμ, μέλος του ΠΓ του Κόμματος του Λαού της Παλαιστίνης, μας τόνισε:

«Περιμένουμε να ενημερωθούμε, παρακολουθώντας το Συνέδριο, για τις εξελίξεις στην περιοχή σας. Μια περιοχή ιδιαίτερα ευαίσθητη, όπως απέδειξαν και οι πρόσφατοι βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ εναντίον της Γιουγκοσλαβίας. Μια περιοχή οι εξελίξεις της οποίας σαφώς επηρεάζουν και την ευρύτερη ζώνη της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Περιμένουμε ακόμα να ενημερωθούμε σχετικά με τις επιπτώσεις που έχει η συμμετοχή σε ένα σχήμα όπως η Ευρωπαϊκή Ενωση για τα κράτη - μέλη της.

Ως ξένοι παρατηρητές, προερχόμενοι από ένα άλλο "καυτό" σημείο του πλανήτη, θέλουμε να παρακολουθήσουμε τα όσα συζητηθούν σχετικά με το Μεσανατολικό και ευελπιστούμε για ανάπτυξη παραπέρα δράσης του ΚΚΕ, για τη στήριξη του παλαιστινιακού λαού στον αγώνα του για πραγματική ειρήνη. Ειρήνη και ελευθερία δηλαδή. Ειρήνη, χωρίς φόβο και συγκρούσεις, που δε θα αφορά μόνο τους Παλαιστίνιους, αλλά και τους Ισραηλινούς.

Γι' αυτό το σκοπό συζητάμε εδώ και με τους συντρόφους μας από το Ισραήλ, που επιθυμούν, όπως κι εμείς, την πραγματική ειρήνη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ